|
Post by sanjaCRO on Nov 8, 2007 18:09:10 GMT
Evo novog threada, molim Vas nemojte ga zachatati !
Tu postavite ime i adrese pubova za koje pretpostavljate da bi bili dobri da se okupimo za tekmu!
na dnu se potpisite i onda copy paste svaki slijedeci pa da vidimo koliko ce nas se skupiti i koji su prijedlozi
CSYPN nema nista jos na svojim stranicama, mozda bi bilo dobro da im se prikljucimo - sto nas je vise, to bolje
|
|
|
Post by anita on Nov 8, 2007 18:29:35 GMT
anita.
Sanja, mogli bi ici skupa ako ti se oce i da te ja vratim doma, nisi bas predaleko. 30 min
|
|
|
Post by crnikiki on Nov 13, 2007 17:21:20 GMT
primateli momke u ekipu? dolazimo iz njemacke inemamo pojma znamo samo navijat KIKI i ekipa
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 16, 2007 9:41:09 GMT
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 16, 2007 11:13:27 GMT
ALELUJA ! ! ! ! Znaci si pemo u CADOGAN ZAGRLJAJ ! Super, vidimo se ! Pomorac, Anita jel vozite do tamo, jel mogu s vama budem dobra, obecajem ! Ajde ljudi, javite se ko ide i da si pm slikice, nemam pojma ko kak izgleda ! Napokon ima nade da bumo navijali zajedno ! Ja dolazim solo pa bi voljela znati ko sve dolazi.... Pozdraf !
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 16, 2007 12:27:29 GMT
;D ;D ;D ;D ;D
kontaktirala sam TV ekipe ( CRO AND UK) da nam se pridruze u Cadogan Arms i broadcast ono pravo navijanje... postam ako dobim koji odgovor ;D
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 16, 2007 12:52:12 GMT
Ajde ljudi, javite se ko ide i da si pm slikice, nemam pojma ko kak izgleda ! Napokon ima nade da bumo navijali zajedno ! Ja dolazim solo pa bi voljela znati ko sve dolazi.... Pozdraf ! osh jednu moju in nude?
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 16, 2007 13:10:45 GMT
Ajde ljudi, javite se ko ide i da si pm slikice, nemam pojma ko kak izgleda ! Napokon ima nade da bumo navijali zajedno ! Ja dolazim solo pa bi voljela znati ko sve dolazi.... Pozdraf ! osh jednu moju in nude? ma koka, ne treba, znam kak isgledas nude
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 16, 2007 13:14:51 GMT
MOLIM MODERATORA DA UPOZORI FORUMASE ( ZAGREBCANKU POGOTOVO - VALJDA JE NOVA PA NE ZNA ) DA NE ZACHATAVAJU OVU TEMU HVALA NA RAZUMJEVANJU
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 16, 2007 13:54:15 GMT
MOLIM MODERATORA DA UPOZORI FORUMASE ( ZAGREBCANKU POGOTOVO - VALJDA JE NOVA PA NE ZNA ) DA NE ZACHATAVAJU OVU TEMU HVALA NA RAZUMJEVANJU koga oces da banishemo? moderator
|
|
|
Post by Maedo on Nov 16, 2007 14:02:21 GMT
Ja dolazim i nemam slicica no lako me je prepoznati.
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 16, 2007 14:04:13 GMT
Ja dolazim i nemam slicica no lako me je prepoznati.
|
|
|
Post by anita on Nov 16, 2007 15:07:40 GMT
Sanjice, moram nekome ostaviti dijete na cuvanje, pitacu susjedu i 99% ce to biti ok. I javim se dalje da dogovorimo kako cemo tamo. Mogu ja voziti.
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 16, 2007 15:47:51 GMT
Sanjice, moram nekome ostaviti dijete na cuvanje, pitacu susjedu i 99% ce to biti ok. I javim se dalje da dogovorimo kako cemo tamo. Mogu ja voziti. Super, nadam se da bus isla, ak se odlucis ne voziti ( a piti ) mozemo se naci na Surbiton station pa ici zajedno ili cemo se uguziti pomorcu, moze on i sa dvije ;D
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 16, 2007 15:51:28 GMT
MOLIM MODERATORA DA UPOZORI FORUMASE ( ZAGREBCANKU POGOTOVO - VALJDA JE NOVA PA NE ZNA ) DA NE ZACHATAVAJU OVU TEMU HVALA NA RAZUMJEVANJU koga oces da banishemo? moderatorne kazem da ikoga banises, prvo opomena pred iskljucenje onoj ZAGREBCANKI i reci joj da mi ne zachatava temu ! ! !
|
|