|
Post by zagrepcanka on Nov 16, 2007 16:04:54 GMT
koga oces da banishemo? moderator ne kazem da ikoga banises, prvo opomena pred iskljucenje onoj ZAGREBCANKI i reci joj da mi ne zachatava temu ! ! ! za ozbach : osh da zbrishem sav chat?
|
|
|
Post by anita on Nov 16, 2007 17:15:04 GMT
sanjaGlede mile mi kceri sve je ok. Kockasti rekviziti su spremni! Jos ce cujemo kako cemo do tamo.
|
|
|
Post by pomorac on Nov 16, 2007 21:38:43 GMT
Sanjice, moram nekome ostaviti dijete na cuvanje, pitacu susjedu i 99% ce to biti ok. I javim se dalje da dogovorimo kako cemo tamo. Mogu ja voziti. Super, nadam se da bus isla, ak se odlucis ne voziti ( a piti ) mozemo se naci na Surbiton station pa ici zajedno ili cemo se uguziti pomorcu, moze on i sa dvije ;D Samo se vas dvije lijepo sredite za ostalo cu se ja pobrinuti
|
|
|
Post by anita on Nov 16, 2007 21:50:11 GMT
Skockati cemo se!!!! No frks!
|
|
|
Post by pomorac on Nov 16, 2007 21:52:25 GMT
Skockati cemo se!!!! No frks! U to ne sumnjam sve za djir u dobrom starom Volvu ;D
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 19, 2007 9:15:18 GMT
Hej Anita i Pomorac :-))
jel mozete biti kod mene oko 5 - pomorac pogotovo, da izbjegnes rush hour ! ! ! Pa da onda krenemo negdje oko 5.30. Ja bi voljela biti tamo naj najkasnije oko 6.30-7. Ako Vam je to prerano, nema frke, mozemo se i tamo naci - javite kakvi su Vam planovi... ja ocekujem da ce atmosfera biti super i u ranijim satima
Teta, znaci imali bumo cast i tebe vidjeti !!!! Super ! ! !
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 19, 2007 9:26:24 GMT
Teta, znaci imali bumo cast i tebe vidjeti !!!! Super ! ! ! Hmmm... neznam oce li bit slobodnih stolica nakon ove informacije sto si mi jutros poslala ;D
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 19, 2007 9:40:10 GMT
ma ne brini, ja bum ponjela i hot water bottle, i stolac na rasklapanje, samo za nas dvije
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 19, 2007 9:42:29 GMT
ma ne brini, ja bum ponjela i hot water bottle, i stolac na rasklapanje, samo za nas dvije da ja uzmem termosicu ;D
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 19, 2007 9:48:07 GMT
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 19, 2007 9:52:27 GMT
o tome ti pricam.. neznam bas da mi se toliko guzva, ma koliko vas volim ;D
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 19, 2007 10:19:07 GMT
Ma teta ne zezaj ! ! !
Kak ti se ne ide, malo domace atmosfere u Londri ! ! ! !
sad bush po guzi dobila !
|
|
|
Post by zagrepcanka on Nov 19, 2007 10:46:08 GMT
Ma teta ne zezaj ! ! ! Kak ti se ne ide, malo domace atmosfere u Londri ! ! ! ! sad bush po guzi dobila ! Uz opasnost da cu zvucati kao partybreaker, no.. neznam da li si bila na prijasnjim utakmicama u Cadogan Arms? Super je bilo.. krcat pub svaki put. Ali dodati na to jos par tisuca ljudi nije my idea of fun.
|
|
|
Post by nikolaputnik on Nov 19, 2007 23:50:34 GMT
Ma evo i ja cu se malo javit na Vas forum.....Stizem naravno u London na utakmicu godine.....na zalost bez karte za tekmu :-((((( Probao sam na sve nacine do karte ali nisam imao nikakvih izgleda :-(((((Zalosno je da su neke guzonje koji o navijanju nemaju pojma dobile kartu a pravi drukeri moraju ostati kod kuce ili ovako kao ja na put bez karte,-)Izgleda da mi ne preostaje nista drugo nego da gledam tekmu sa nasom dijasporom.....kako se ono kaze:"malo nas je al`nas ima nema veze srusit cemo snove svima......Inace ja sam takodjer kao i Vi dijaspora ali u Njemackoj:-)Najveci problem je sto apsolutno nemam pojma niti gdje je taj pub niti kako cu doci tamo,-)Ako zelite pomoc u navijanju ja sam na raspolaganju,-) Samo mi morate pomoc da nadjem taj birc,-)Posto je ostalo malo vremena do mog polaska za London nadam se da ce netko odgovoriti na moju poruku do sutra....Veliki pozdrav od Putnika........
|
|
|
Post by hawoy on Nov 20, 2007 9:49:34 GMT
probaj ovako... odi na www.tfl.gov.uk i nadji journey planner. ukucaj odakle dolazis, recimo heathrow, ilil ak sa stansteda, onda liverpool st itd...onda u doljnu post code SW3 5UG. i pokazat ce ti rutu...kupi dnevnu kartu pa se moz zajebavat po busu, podzemnicom, gore dole celi dan...
|
|