|
Post by HO on Jun 20, 2008 14:46:44 GMT
Recite mi da li jos netko ima nasu zastavu na autu? Ja moju stavim kada idem vozim djecu u skolu - ali skinem kada nakon toga parkiram na poslu, za svaki slucaj
|
|
|
Post by anita on Jun 21, 2008 7:39:29 GMT
HO, spustaj zastavu na pola koplja! Javili mi iz moga sela da su zastave na pola koplja!
|
|
|
Post by grah on Jun 21, 2008 9:02:37 GMT
mi nasu imamo NON STOP, skidamo je samo ako parkiramo negdje auto na 1-2 tjedna, to je kad negdi letamo, pa za svaki slucaj...inace stalno je tamo!!
|
|
|
Post by HO on Jun 21, 2008 9:24:24 GMT
HO, spustaj zastavu na pola koplja! Javili mi iz moga sela da su zastave na pola koplja! Danas skidam i zastavu i koplje ...
|
|
|
Post by pomorac on Jun 21, 2008 23:08:42 GMT
HO, spustaj zastavu na pola koplja! Javili mi iz moga sela da su zastave na pola koplja! Danas skidam i zastavu i koplje ... Dajte ljudi sto vam je! Moje se ponosno vijore u znak super dobre igre na ovom velikom turniru! Tek sad nema skidanja.
|
|
|
Post by teddybeat on Jun 22, 2008 9:51:02 GMT
Dajte ljudi sto vam je! Moje se ponosno vijore u znak super dobre igre na ovom velikom turniru! Tek sad nema skidanja. hm, u koju fazu bi mogli ovaj post stavit?! The stages of grief are:Denial/Shock/Disbelief: Example - "I feel fine."; "This can't be happening." Anger: Example - "Why me? It's not fair!" "NO! NO! How can you accept this!" Bargaining/Guilt: Example - "Just let me live to see my children graduate."; "I'll do anything, can't you stretch it out? A few more years." Depression: Example - "I'm so sad, why bother with anything?"; "I'm going to die . . . What's the point?" Acceptance: Example - "It's going to be OK."; "I can't fight it, I may as well prepare for it."
|
|
|
Post by Ivana on Jun 23, 2008 16:38:21 GMT
kiselo grozde i slatki limun - rekla bi moja profsorica iz psihologije.
|
|
|
Post by pomorac on Jun 23, 2008 20:58:44 GMT
Dajte ljudi sto vam je! Moje se ponosno vijore u znak super dobre igre na ovom velikom turniru! Tek sad nema skidanja. hm, u koju fazu bi mogli ovaj post stavit?! The stages of grief are:Denial/Shock/Disbelief: Example - "I feel fine."; "This can't be happening." Anger: Example - "Why me? It's not fair!" "NO! NO! How can you accept this!" Bargaining/Guilt: Example - "Just let me live to see my children graduate."; "I'll do anything, can't you stretch it out? A few more years." Depression: Example - "I'm so sad, why bother with anything?"; "I'm going to die . . . What's the point?" Acceptance: Example - "It's going to be OK."; "I can't fight it, I may as well prepare for it." Ponovo ti sa tvojom dubiozom!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Zastave se jos vijore! Ponosno na prozorima mojim!
|
|
|
Post by grah on Jun 26, 2008 23:02:03 GMT
jel i gola teta na prozoru?
|
|