|
Post by HO on Jun 8, 2008 18:08:11 GMT
Cista patetika, s izuzetkom prvih 20-25 minuta! Ako nam je ovoliko srece trebalo da prodjemo Austriju, gdje cemo biti protiv nekoga tko zna igrati nogomet ?
|
|
|
Post by teddybeat on Jun 9, 2008 8:23:11 GMT
mozda su se stedili
|
|
|
Post by Žele on Jun 9, 2008 12:49:43 GMT
Bitno je da smo pobjedili i imamo 3 boda! Ok ni smo igrali kako smo mogli ali jos pobjedili!
Mislim da smo prerano dali gol i onda nam nije bilo bitno. Jos sudac je trebao dati pogatez crveni!
|
|
|
Post by Maedo on Jun 9, 2008 13:45:01 GMT
Treba tempirati formu za kasnije doigravanje. Ovakve prve utakmice su tipicne za Brazil ili Italiju. Prvo ti daju zobi a onda te bicem udre. Slabi smo u napadu. Kakva je bila atmosfera u F3K? Jesu li prikazivali mec i u Cadogan Arms?
|
|
|
Post by Djoka on Jun 9, 2008 14:29:08 GMT
Bas tako Maedo. Ovakve tekme su uobicajene za Brazilce i Talijane. Problem je samo u tome sto nas je Brazilac i odveo na Euro 2008. Inace, ga ne bi ni gledali. A Austrija Ni sam ne znam sto reci, onaj Pogatez im je bio glavni igrac i nas Vastic od skoro 40 godina, sto ti sve govori. Tako, da daj boze da si u pravu, ali nisam 100 % uvjeren. Opet, vjerujem da cemo izboriti najmanje bod s Njemcima i tuc Poljake.
|
|
|
Post by pomorac on Jun 10, 2008 13:29:54 GMT
A sto reci super prvih 20-tak minuta i sto je najvaznije 1 ali vrijedan je pao GOL! Ostatak tekme boring mada zadnjih 15-tak minuta je bilo napeto jer su Austrijanci dobro bili stisli ja sam mislio da ce i oni zabit jednoga. Srecom nisu. Bote zivot sto je vruce danas HO! ;D
|
|