|
Post by pomorac on Feb 23, 2008 23:41:30 GMT
For Ladies only! ;D ;D
Armani - Summer Mania 75 ml £19.00
Amor Amor - Cacharel 100ml £19.00
Noa - Cacharel 100ml £19.00
Anais Anais 100ml £19.00
Givency - Very Irresistible 75ml £19.00
Femme - Rochas 100ml £19.00
Samo jedna podvrsta za muske Aftershave, Polo Black - Ralph Lauren 125ml £19.00
|
|
|
Post by pero on Feb 23, 2008 23:48:54 GMT
Imas li koji od litre?
|
|
|
Post by pomorac on Feb 23, 2008 23:50:45 GMT
Imas li koji od litre? Imam jedan bas za tebe!!!!! ;D ;D Od Hugo Bossa promotivni znas ona loptica - hugo Samo ova je lopta od litre! Not for sale pise na njoj, poklanjam ti ga!
|
|
|
Post by pero on Feb 23, 2008 23:57:20 GMT
Imas li koji od litre? Imam jedan bas za tebe!!!!! ;D ;D Od Hugo Bossa promotivni znas ona loptica - hugo Samo ova je lopta od litre! Not for sale pise na njoj, poklanjam ti ga! Bice se Hugo popiskio unutra??
|
|
|
Post by pomorac on Feb 24, 2008 0:05:43 GMT
Imam jedan bas za tebe!!!!! ;D ;D Od Hugo Bossa promotivni znas ona loptica - hugo Samo ova je lopta od litre! Not for sale pise na njoj, poklanjam ti ga! Bice se Hugo popiskio unutra?? Ma nije bitno glavno je da je for free za tebe ;D ;D
|
|
|
Post by HO on Feb 24, 2008 13:12:19 GMT
www.dwp.gov.uk/campaigns/benefit-thieves/ Ja na tvojem mjestu ne bi ovako javno preprodavao (mozda preko pp) - ebay je za sada jos uvijek sigurniji. Samo se malo zamisli - u roku od nekoliko minuta svatko ce naci dovoljno podataka o tebi da te prijavi ovima gore. Mene je i inace vrlo cudno kako ljudi daju informacije o sebi bez razmisljanja o mogucim posljedicama - dok ne bude kasno.
|
|
|
Post by pomorac on Feb 24, 2008 14:12:21 GMT
www.dwp.gov.uk/campaigns/benefit-thieves/ Ja na tvojem mjestu ne bi ovako javno preprodavao (mozda preko pp) - ebay je za sada jos uvijek sigurniji. Samo se malo zamisli - u roku od nekoliko minuta svatko ce naci dovoljno podataka o tebi da te prijavi ovima gore. Mene je i inace vrlo cudno kako ljudi daju informacije o sebi bez razmisljanja o mogucim posljedicama - dok ne bude kasno. HO zasto ovaj link si namjenio meni. Niti sam na beneficijama , niti sam ikada u zivotu bio nezaposlen, ovo cime se ja bavim prodajom parfema - originali ne kopije, auta, laptopa, satova i svega ostaloga sto mi dodje pod ruku je cisto moja volja i zelja za extra lovom. Na e bayu imam vise accounta i od tamo trgujem sa cijelim svijetom. Uostalom mozda si dobio krivi dojam o meni. Moj criminal record je cist kao suza inace ne bi mogao biti zaposlen tamo gdje jesam vec 9 godina.
|
|
|
Post by HO on Feb 24, 2008 16:25:11 GMT
Zasto tebi - cuj, izvini ali ti si u vise navrata rekao kako ne radis vec dosta dugo. Ja sam iz toga zakljucio znaci da dobijas nesto - neki benefit itd. S vremena na vrijeme nesto podajes. Jedno s drugim je sugeriralo zakljucak.. za koji kazes da je kriv. OK, super! "Recourse to public funds" je bilo prilicno zloupotrebljavano; svasta se pronaslo! U posljednje su vrijeme jako stisnuli i poceli provjeravati na razne nacine jedan je i provjera blogova, MySpace, forumi i slicno. Samo sam te zelio upozoriti da se cuvas, jer se nikada nezna tko te promatra kada si online. Znam da se nekome "kucnuli na vrata" jer se njegov sin hvalio prijateljima u skoli kako njegov tata moze nabaviti DVD i CD prije nego su "sluzbeno" izdani. Mali nije znao da je tata jednog od frendova policajac - koji je malo provjerio kada je cuo svojeg sina kako se zali sto i on nema "ekskluzivne" DVD. (by the way, najbolje DVD mozes u principu kupiti od policajaca - u principu traze £2 po komadu, ali moze i jeftinije) OK?
|
|
|
Post by pomorac on Feb 24, 2008 17:20:45 GMT
Zasto tebi - cuj, izvini ali ti si u vise navrata rekao kako ne radis vec dosta dugo. Ja sam iz toga zakljucio znaci da dobijas nesto - neki benefit itd. S vremena na vrijeme nesto podajes. Jedno s drugim je sugeriralo zakljucak.. za koji kazes da je kriv. OK, super! "Recourse to public funds" je bilo prilicno zloupotrebljavano; svasta se pronaslo! U posljednje su vrijeme jako stisnuli i poceli provjeravati na razne nacine jedan je i provjera blogova, MySpace, forumi i slicno. Samo sam te zelio upozoriti da se cuvas, jer se nikada nezna tko te promatra kada si online. Znam da se nekome "kucnuli na vrata" jer se njegov sin hvalio prijateljima u skoli kako njegov tata moze nabaviti DVD i CD prije nego su "sluzbeno" izdani. Mali nije znao da je tata jednog od frendova policajac - koji je malo provjerio kada je cuo svojeg sina kako se zali sto i on nema "ekskluzivne" DVD. (by the way, najbolje DVD mozes u principu kupiti od policajaca - u principu traze £2 po komadu, ali moze i jeftinije) OK? Cuj u pravu si ne radim dosta dugo, na bolovanju sam vec 8 mjeseci i to placenome. Ne volim ti beneficije nikakve. ;D ;D A gospoda u uniformi nikad me nisu privlacila ni nasi, ni njihovi ni ovi ovdje. Ok, samo sto se ti zamaras mojim slobodnim vremenom i mojim aktivnostima?
|
|
|
Post by laura on Feb 24, 2008 17:38:55 GMT
For Ladies only! ;D ;D Armani - Summer Mania 75 ml £19.00 Amor Amor - Cacharel 100ml £19.00 Noa - Cacharel 100ml £19.00 Anais Anais 100ml £19.00 ima jos samo ne kopa mi se po kutiji ;D ;D sutra cu Jel' ti zena ima pristup toj kutiji ?
|
|
|
Post by pomorac on Feb 24, 2008 19:33:22 GMT
For Ladies only! ;D ;D Armani - Summer Mania 75 ml £19.00 Amor Amor - Cacharel 100ml £19.00 Noa - Cacharel 100ml £19.00 Anais Anais 100ml £19.00 ima jos samo ne kopa mi se po kutiji ;D ;D sutra cu Jel' ti zena ima pristup toj kutiji ? Nego sto si mislila! Samo za nju je gratis! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by skitnica on Feb 25, 2008 8:59:00 GMT
Zasto tebi - cuj, izvini ali ti si u vise navrata rekao kako ne radis vec dosta dugo. Ja sam iz toga zakljucio znaci da dobijas nesto - neki benefit itd. ;D ;D ;D I onda ovakav lik ide nekoga nazivati "plitkim".... ;D ;D ;D Dobro dodje malo smijeha rano ujutro... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by pomorac on Feb 25, 2008 9:05:41 GMT
Zasto tebi - cuj, izvini ali ti si u vise navrata rekao kako ne radis vec dosta dugo. Ja sam iz toga zakljucio znaci da dobijas nesto - neki benefit itd. ;D ;D ;D I onda ovakav lik ide nekoga nazivati "plitkim".... ;D ;D ;D Dobro dodje malo smijeha rano ujutro... ;D ;D ;D Nemoj tako skitnico! ;D Tko radi ne boji se gladi!!!!! ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by skitnica on Feb 25, 2008 9:09:49 GMT
;D ;D ;D I onda ovakav lik ide nekoga nazivati "plitkim".... ;D ;D ;D Dobro dodje malo smijeha rano ujutro... ;D ;D ;D Nemoj tako skitnico! ;D Tko radi ne boji se gladi!!!!! ;D ;D ;D ;D bome, onda su ovi revni drzavni cinovnicici, sto bi rekli Englezi - busybodies - najsitiji! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by HO on Feb 25, 2008 11:52:21 GMT
Zasto tebi - cuj, izvini ali ti si u vise navrata rekao kako ne radis vec dosta dugo. Ja sam iz toga zakljucio znaci da dobijas nesto - neki benefit itd. ;D ;D ;D I onda ovakav lik ide nekoga nazivati "plitkim".... ;D ;D ;D Dobro dodje malo smijeha rano ujutro... ;D ;D ;D Plicino, da li si mozda pokusala nesto reci ??
|
|