musa
Junior Member
|
Post by musa on Nov 1, 2006 14:45:09 GMT
Bok svima, Nakon dvije godine radeci kao Au pair vracam se u lijepu nasu i ovim putem trazim nekoga tko bi me volio zamjeniti pocetkom slijedece godine. Radim kao Au pair za samohranu majku Lauru pokraj Winsora, Josh je decko koji ima pet godina i na moju srecu o njemu i majci mogu reci samo najbolje. Posao je i vise nego super, ukljucuje ljetovanja u spanjolskoj,skijanje u francuskoj, auto, dosta slobodnog vremena, skola je u blizini,dobro je placen a prije svega Laura je super osoba, otvorena i razumije mlade ljude u potpunosti tako da ovaj posao iskreno preporucujem. Trazi se decko ili cura, koji se mogu obvezati na posao na dulje vrijeme, trebas biti vedra osoba, voliti djecu, imati vozacku dozvolu, voliti putovanja i sl. Ako mislis da bi ti ovakav posao pasao javi mi se na email aupair@vodafone.net
P.s Znam da ovo zvuci presavrseno za au pair posao ali govorim vam istinu. Tijekom dvije godine u UK radeci kao Au pair, imao sam losa iskustva sa prve dvije obitelji, kao i drugi mnogi Au pair-i, tek sam sa ovom trecom obitelji kod kojih sam oko 8 mjeseci bio u potpunosti zadovoljan. Zato bih volio da ovaj posao dobije netko od nasih ljudi , a pogotovo ako si vec u Uk i radis kao Au pair ali nisi zadovoljna-an zato sto obitelj nije dobra prema tebi ili sl.- javi se!!!
|
|