|
Post by hawoy on May 10, 2007 15:31:07 GMT
alo...
dali ko zna kak doci do ulaznice za wembley u hrvatskoj? tu su mi se decki najavili doci al nitko ne zna kak do ulaznica...a hnsu slat mailove je ko juzno africka lutrija...
trebalo bi pitat onog adrian childsa dal nas moze ugostist preko bbca ;D
|
|
|
Post by skitnica on May 10, 2007 15:57:14 GMT
sto nema neki sluzbeni website za Wembley stadion? sigurna sam da mozes naci info na google..
|
|
|
Post by hawoy on May 10, 2007 18:12:30 GMT
e nemrem...a za karte drito od wembleya...malo morgen... tz tz tz gurdne
|
|
tommy
Junior Member
|
Post by tommy on Aug 13, 2007 14:30:49 GMT
Kad sam bio u posjetu Wembleyu,lik koji radi u osiguranju mi je rekao da treba rezervirati sto prije preko Ticketmastera .Ja gleda i jos uvijek nisu pustili karte u prodaju...
|
|
|
Post by hawoy on Aug 13, 2007 15:54:47 GMT
bok tommy...
ulaznice za wembley su ti ka zlato...moras biti clan neke england supportors udruge a vecina sjedala su ti se prodavala na 10 godina itd. tak da nem sanse dobit ulaznicu preko ticketmastera. jedina prilika je dobit ulaznicu preko hnsa...al hns je opet druga spika. nikako ne dobijem odgovor na zahtjeve za ulaznice...
ti si u hr? ja pililm brata da se raspit, al jos nis od toga...
|
|
|
Post by grahjuha on Aug 13, 2007 16:55:03 GMT
meni je muz danas zvao Hrvatsku, i rekli su mu da ce se prodavat tek u octobru, nista drugo mu nisu htjeli reci...(mi pokusavamo kao Hrvatski navijaci, iako je muz Englez)
|
|
tommy
Junior Member
|
Post by tommy on Aug 13, 2007 17:21:28 GMT
bok tommy... ulaznice za wembley su ti ka zlato...moras biti clan neke england supportors udruge a vecina sjedala su ti se prodavala na 10 godina itd. tak da nem sanse dobit ulaznicu preko ticketmastera. jedina prilika je dobit ulaznicu preko hnsa...al hns je opet druga spika. nikako ne dobijem odgovor na zahtjeve za ulaznice... ti si u hr? ja pililm brata da se raspit, al jos nis od toga... Da,ja sam u hrvatskoj. Lik mi je reko da je zvao hns i da su mu rekli da zovne za desetak dana.....to je bilo prije cetiri dana Sad cekamo pa cemo vidit sta ce biti
|
|
tommy
Junior Member
|
Post by tommy on Aug 13, 2007 17:22:52 GMT
meni je muz danas zvao Hrvatsku, i rekli su mu da ce se prodavat tek u octobru, nista drugo mu nisu htjeli reci...(mi pokusavamo kao Hrvatski navijaci, iako je muz Englez) da,kod hns-a je uvik tako,oni sve u 'zadnji tren'
|
|
|
Post by hawoy on Aug 14, 2007 10:19:07 GMT
ako cujete nesto pliz javite... J*BOTE KOLKO NAS BUDE ;D
|
|
|
Post by zagrepcanka on Aug 14, 2007 13:39:15 GMT
a kaj to bude, neki koncert?
|
|
|
Post by hawoy on Aug 15, 2007 9:18:15 GMT
daj ne zezaj...this is serious!
|
|
tommy
Junior Member
|
Post by tommy on Sept 4, 2007 19:40:01 GMT
HNS je rekao da ce predbiljezbe za ulaznice biti od 20.9. ,a cijena bi trebala biti oko 50 funti. Tako sam cuo.
|
|
|
Post by hawoy on Sept 6, 2007 10:55:07 GMT
daj ako dobijes vise informacije javi. na koj broj, mail se tam mozes javit?
|
|
tommy
Junior Member
|
Post by tommy on Sept 8, 2007 21:21:04 GMT
daj ako dobijes vise informacije javi. na koj broj, mail se tam mozes javit? Sve cu vam javit kad dobijem info
|
|