|
Post by pink milk on Jan 26, 2007 13:58:42 GMT
da mirko se bori 3. veljaèe u las vegasu ako se ne varam a protivnik mu je eddie sanchez..lik ima 8 borbi u ufc-u i 8 pobjeda.. po svemu sudeci mirko nebi trebao imati prevelikih problema,sredice ga Mirko nema beda........... preprod.dailymotion.com/visit...ez/video/xhrvy eddie-sanchez vs mario-neto ak je netko naso jos neku njegovu borbu nek je podjeli s nama Mirko je sportaš ipo Mirko je Hrvat ipo,moramo biti uz njega tog jutra...nadajmo se samo da æe Mirko dostojno Hrvatsku predstaviti amerima... Znam da u Hrvatskoj Nova TV pokriva ovaj prijenos 3.02 oko 5 sati ujutro.nego kako cemo mi iz Britanije moci gledati ovaj prijenos???to je najvaznije pitanje.
|
|
|
Post by pero on Jan 26, 2007 19:13:57 GMT
Odlicno za Novu TV. Trebao bih 3.2 odletit za Split (ako ovi smrdljivci iz BA ne budu strajkali). Gledat cu ga direktno! Ja cu vam ispricat kako je bilo.
|
|
|
Post by pink milk on Jan 27, 2007 4:27:31 GMT
Ne brinite se nista na youtube-u ce vec biti,siguran sam ,2-3 sata nakon borbe,a borba ce trajati kratko,POBJEDA ZA MIRKA,znaci dok se pero vrati i isprica/ mi cemo vec znati......
|
|
|
Post by pink milk on Feb 1, 2007 13:40:39 GMT
|
|
|
Post by Mirko on Feb 4, 2007 11:37:37 GMT
Mirko Filipovic pobijedio Sancheza tehnickim nokautom u prvoj rundi LAS VEGAS - Hrvatski majstor borilackih vještina Mirko Filipovic nocas je u Las Vegasu tehnickom nokautom u prvoj rundi pobijedio 24-godišnjeg Amerikanca Eddieja Sancheza i tako na najbolji moguci naèin debitirao u amerièkoj UFC organizaciji. Dosad neporaženi Eddie Sanchez nije se uspio ozbiljnije suprostaviti Mirku Filipoviæu, koji je dominirao od poèetka meèa, te ga pred kraj prve runde uspio srušiti na pod i natjerati suca na prekid meèa. Filipovicu je ovo bio prvi mec u "ultimate fightu" pod okriljem amerièke UFC organizacije. Nakon što se godinama borio pod okriljem japanskog Pridea, Filipoviæ je nedavno odlucio karijeru nastaviti u UFC-u. Pocetkom rujna prošle godine Filipovic je u Tokiju osvojio naslov pobjednika Prideova Grand Prix turnira u "ultimate fightu". Do te titule došao je pobijedivši u polufinalu Brazilca Wanderleija Silvu, a u finalu je nokautirao Amerikanca Josha Barnetta.
|
|