|
Post by Neutrino on Sept 20, 2005 18:40:47 GMT
Finisce con l’amaro in bocca. L’Italia perde 74-66 con la Croazia ed esce dall’Europeo prima dei quarti di finale. He - he - he Uh bas sam prase ...
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 20, 2005 18:57:53 GMT
A Spanjolci vele: Desvelado el misterio, Croacia será el rival de España en los cuartos de final del Eurobasket, el próximo viernes a las 21:00 horas. Los bal.nicos se deshicieron de Italia por 74-66 en un intenso encuentro en el que Vujcic y Kasun fueron tremendamente superiores bajo tableros. Además, Alemania ha eliminado a Turquía (66-57). Mientras, la selección española aprovecha estos días sin competición para recuperarse y preparar este importante partido. Sergio Rodríguez y Carlos Cabezas son optimistas y aseguran que "el equipo está en una buena dinámica" y que "está acostumbrado a hacer cosas importantes" E pa, vidjet cemo onda u cetvrtak koliko im je ekipa dinamicna
|
|
|
Post by Ivan on Sept 21, 2005 8:04:14 GMT
AmbasadorSteta sto ste ispali pa vas ne mozemo nakantat u sred Begisa ;D
|
|
IvanF
Junior Member
|
Post by IvanF on Sept 22, 2005 8:40:23 GMT
Za sve koji nemaju HRT ili DSF (koji prenose utakmice preko satelita), a imaju DSL internet vezu kod kuce, mozete gledati utakmice na mediazone.com
Kvalifikacione utakmice su kostale 4.99 USD (plati se kreditnom karticom i utakmica ide uzivo sa komentarom kroz Windows Media Player) - ja sam prati nekoliko i nisam imao nikakvih problema. Cini mi se da ce ove cetvrtfinalne kostati malo vise.
Isto tako drugi program srbijanske TV se moze pratiti preko interneta (vidi rts.co.yu) i oni prenose sve utakmice, ali server je cesto jako spor.
Uzivajte ! Ivan
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 22, 2005 8:42:11 GMT
Hvala Ivane Sad jos samo da kupim broadband
|
|
|
Post by Ivan on Sept 22, 2005 14:31:03 GMT
Sto mislite kako cemo proci sa Spanjolcima?
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 22, 2005 16:49:23 GMT
Ma razbit cemo ih ...
|
|
|
Post by Ivan on Sept 24, 2005 8:34:27 GMT
Da li ste gledali kosarku? U zivotu nisam vidio losije vodjenu utakmicu od strane trenera kao tu. Onog bi Spahiju za onu stvar objesio na sred trga u Zagrebu. A igracima svaka cast za borbenost.
|
|
|
Post by JBT on Sept 24, 2005 13:59:08 GMT
Ja sam gledao utakmicu i jos ne mogu doci k sebi. Nevjerovatno, kakva kradja sudaca, kakav sudjacki bezobrazluk tjekom cjele utakmice a pogotovu na kraju. Nasima su svirani prekrsaji kad pogledaju Spanjolske igrace dok su ovi drugi radili sta hoce bez prekrsaja. Bar 5 do 6 ociglednih Spanjolskih prekrsaja u napadu je svirano protiv Hrvatske. Omjer dodjeljenih prekrsaja govori sve 37 protiv Hrvatske i 14 protiv Spanije. Dok su oni imali 48 slobodnih bacanja mi smo imali 12. I kao slag za kraj, Tomas je imao nesrecu da mu 3 sekunde prije kraja, UZ OCIGLEDNI PREKRSAJ, izbiju loptu iz ruke i postignu zicer za produzetke. Svi su vidjeli prekrsaj osim sudaca naravno. Nasi su iznervirani dobili jos nekoliko tehnickih u produzetku i opravdano digli ruke od svega. Po meni Spahija je solidno vodio utakmoci i momci su igrali do maximuma svojih mogucnosti. Pogotovu su odusevili mladi igraci Ukic, Kasun i Tomas. Imate sve na webu a i peticiju protesta FIBI jer je dozvolila, a vjerovatno i rezirala ovakvu sramotu. kosarka.hr/main.asp?P=Vijest&J=HRV&VijestID=3785kosarka.hr/main.asp?P=Vijest&J=HRV&VijestID=3787Index je cak raspisao nagradniu igru "Pljunite suca i zaradite tisu?u eura" www.index.hr/clanak.aspx?id=284344www.index.hr/clanak.aspx?id=284277www.index.hr/clanak.aspx?id=284360Cak je i srpski B92 objavio "Utakmicu je obiljezilo skandalozno sudjenje, kakvo godinama nije vidjeno na najvisem nivou europske kosarke." Ma nemam zivaca vise pisat....
|
|
|
Post by Ivan on Sept 24, 2005 15:53:48 GMT
Nek mi oprosti Spahija ali gledao sam sa komentarom amera i oni nisu nista rekli da je Kasun povredjen. Ja sam mislio da ga Spahija drzi na klupi i to me iznerviralo no danas citam da je bio povredjen. No i pored toga mislim da je sa previse izmena kvario tempo ekipe.
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 25, 2005 16:08:01 GMT
Dakle, sedmi smo...
Izgubili od Slovenaca, dobili Ruse ...
Ne idemo na svjetsko ... osim ako nas ne pozovu posebno ...
|
|
|
Post by Ambasador on Sept 27, 2005 10:38:20 GMT
AmbasadorSteta sto ste ispali pa vas ne mozemo nakantat u sred Begisa ;D To o "nakantavanju" znas i sam - nema sta da ti ja pricam. Meni stvarno nije zao sto smo mi ispali. I neka se oni manekeni malo spuste na zemlju. Nalozili su se na zlato ko mladi majmuni, a ovamo izlaze po klubovima i splavovima do 5 ujutru na dan tekme i takmice se ko ce vise riba da kresne. Njima je najvaznije ko ce vise reklama da snimi, da se pojavi u nekom spotu i pozira... I ona ekipa (Divac, Djordjevic, Danilovic...) je volela da se provodi, ali kad se igra - igra se! Da se razumemo oni su individualno sjajni igraci, ali ako igraci dolaze u situaciju da im je ego na prvom mestu, da ne pricaju jedan sa drugim, zbog svadje nece da dodaju loptu onom drugom - onda kako da funkcionisu kao tim. Kazem - neka su ispali! Pale su neke bitne ostavke, pa nek se sad opamete. Samo sad nesmeju nigde da izadju, jer pola Beograda ih juri da im se "nacestita mile Nove Godine" A sto se vas tice, iskreno, sudije su vas pokrale svetski, ali ne verujem da biste daleko dogurali. Imate "team spirit", ali osim dvojice-trojice igraca, nemate kvalitet. To je bar neko moje vidjenje. P.S. Beograd je do pre 3 dana bio pretrpan Slovencima. Prvo su nam svima bili smesni i simpaticni, ali, brate, poceli su da smaraju... ;D
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 27, 2005 11:07:38 GMT
A sto se vas tice, iskreno, sudije su vas pokrale svetski, ali ne verujem da biste daleko dogurali. Imate "team spirit", ali osim dvojice-trojice igraca, nemate kvalitet. To na zalost nikad necemo saznati ...
|
|