|
Post by Ivan on Sept 1, 2005 10:24:40 GMT
Sta mislite kakve se sanse Hrvatske reprezentacije na prvenstvu? Ja ne pratim bas nasu kosarku u poslijednje vrijeme ali izgleda da je reprezentacija dobra.
|
|
|
Post by Ambasador on Sept 1, 2005 11:11:31 GMT
Sta mislite kakve se sanse Hrvatske reprezentacije na prvenstvu? Paaaa... ima dobre sanse, ako mi budemo igrali jednom rukom i vezanih nogu. Zezam se, nisam obozavalac kosarke (meni je to zenski sport), ali eto... Sve zavisi kako bude teklo prvenstvo i ko vam se "namesti". Olaksavajuca okolnost vam je to sto vase meceve igrate u Podgorici.
|
|
|
Post by Ivan on Sept 1, 2005 11:20:49 GMT
Niste ni vi sto ste nekad bili. Da nije bilo sudaca bi izgubili i u podgorici. A ti ocito nisi nikad igrao kosarku kad smatras da je to zenski sport ;-)
|
|
|
Post by Ambasador on Sept 1, 2005 11:44:28 GMT
A ti ocito nisi nikad igrao kosarku kad smatras da je to zenski sport ;-) Pa nisam mnogo. Samo 2 godine u KK Vozdovac. Ipak vise volim fudbal.
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 1, 2005 14:07:44 GMT
Malo sam gledao ovu sad prijateljsku i svidja mi se kako nasi igraju.
Izgleda da je Spahija poslozio neke kockice i da se stvara vrlo solidna ekipa.
Koliko ce moci tesko je reci. Na turniru su svi bili u raznim fazama priprema, pa je nezahvalno prognozirati koliko ce bolji biti SCG ili Litva, ali cini mi se da su nasi igrali jako fino ...
Samo treba biti malo hladnije glave pa ne raditi gluposti poput Prkacina pred kraj utakmice i sve ce biti super ...
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 1, 2005 14:08:43 GMT
Eh da - i nakon dvije godine bilo je lijepo opet malo gledati kosarku na TV ...
Jos kad bi se netko odvazio ovdje pustiti skijanje zimi (a da nije u neko vampirsko vrijeme) i sve ko bog ...
|
|
|
Post by Ivan on Sept 1, 2005 15:57:32 GMT
Na kojem si tv to gledao? Zar ovdje u engleskoj neko prenosi kosarku? ? ili si gledao dok si bio u Hr?
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 1, 2005 16:33:36 GMT
Bio sam u Hr. Ne nadaj se da ces ovdje vidjeti kosarku ...
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 1, 2005 16:50:50 GMT
He, ovo sam nasao u novinama pa me nasmijalo:
"Osmorica hrvatskih košarkaša u subotu su otrovala želuce u hotelu "Crna Gora", istom onom u kojem æe naša reprezentacija odsjesti tijekom natjecanja u podgorièkoj skupini EP-a. Neki misle da je uzrok trovanja - kajmak. Možda igraèi nisu naviknuti na domaæu klopu, možda vitaminizacija i narodna kuhinja ne idu zajedno ili je posrijedi nešto treæe. No, od tog podgorièkog trovanja nitko u našem stožeru nije pravio dramu."
Eh - kajmak ... ne bi covjek rekao da ce mu nesto tako prozaicno nedostajati.
Ipak - na Dolcu se opet moze kupiti. A ima i Sirelina verzija "Bilogorka" koju sam s gustom tamanio ovog ljeta. U pola cijene a kvalitetom nimalo ne zaostaje ...
I tako su decki navalili na kajmak i potjeralo ih ... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Ivan on Sept 2, 2005 13:06:20 GMT
Zar oni ne nose svoju hranu sa sobom?
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 2, 2005 14:24:52 GMT
Hm, rekao bih da ne ... tako bi si oduzeli drazi lokalne kuhinje i ukinuli eventualna dobra opravdanja za poraz
|
|
|
Post by Ivan on Sept 2, 2005 14:28:52 GMT
Ajde dobro sada je ok ali na EP se ne bi smjeli sa tim igrati. To bi bilo neprofesionalno.
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 20, 2005 18:05:25 GMT
POBIJEDILI SMO TALIJANE!!!!
74:66
Nakon sto smo prekjuce rasturili Turke napravivsi najvecu seriju u povijesti Eurobasketa 34:2 !!!!
Danas su nam Talijani dosli kao desert ...
Ajme sto cu se sutra praviti vazan ...
Uh - trebaju mi fotke talijanskih kosarkasa u tuzi nakon utakmice.
Ako imate link slobodno ga ovdje upejstajte ...
|
|
|
Post by Neutrino on Sept 20, 2005 18:10:42 GMT
HRVATSKA košarkaška reprezentacija uspjela je pobijediti dvostruke europske prvake i osvajaèe olimpijskog srebra iz Atlante, reprezentaciju Italije, s rezultatom od 74:66. S tom pobjedom naši momci osigurali su ulazak meðu prvih osam ekipa na Starom kontinentu. Nakon sjajne pobjede nad Turcima, Spahija je sa svojim momcima krenuo po potvrdu koja je našoj reprezentaciji omoguæila odlazak u Beograd, odnosno ulazak u èetvrtfinale. Nasuprot Hrvatske nalazila se reprezentacija Italije, osvajaè srebra iz Atlante i dvostruki europski prvak. U posljednjem susretu Hrvatske i Italije, koji se igrao na pripremnom turniru uoèi Eurobasketa 2005. naši momci nisu uspjeli upisati pobjedu. No, naši momci su prvenstveno sjajnom igrom u obrani i golemom borbenošæu uspjeli vratiti Talijanima za taj poraz. Utakmica èetvrtfinala igra se u Beogradu, gdje nas èeka reprezentacija Španjolske, koju naši odlilèno poznaju s pripremnog turnira koji se igrao na njihovom terenu. Hrvatska - Italija 74:66
|
|
|
Post by Gost on Sept 20, 2005 18:27:39 GMT
A sve se to odigralo u poznatoj dvorani "Mokraca"...
|
|