|
Post by biker on Aug 4, 2005 16:28:59 GMT
Problem je u tome sto nisu jedinstveni. Narod, a vjerojatno i igraci dozivljavaju Dinamo kao neozbiljan klub - vjerojatno su zbog toga i igraci nemotivirani i sve se vrti u krug. Mamic cijelo vrijem laprda a nikako da se nesto ozbiljno napravi. Razlog je u tome sto ne zna, a ne zeli se maknuti zbog para.
Meni kad netko spomene Dinamo, iako je to moj klub, smije mi se i place u isto vrijeme i ne mogu ih uzeti za ozbiljno.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 16:38:09 GMT
A kad sam ja bio mlad ;D nitko nije imao blagog pojma tko je izvrsni dopredsjednik, tko sef marketiga i slicne face. Tad su samo igraci bili face (a ponavljam - imali su manje love), a treneri su bili vise-manje ono sto bi se reklo autoriteti. Danas meni to sve lici na totalni nered - papazijanija (je'l se tak kaze po naski)!
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 16:50:30 GMT
A da li si siguran da igraci uopce imaju gomilu love?
Meni se cini da jedino Mamic stvarno ima para u tom klubu.
OK, imaju i oni fine autice, ali sve je to manje vise...
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 17:04:27 GMT
Istina je da je danas lova zapravo puno relativniji pojam nego prije. Naime, toliko je razlicitih stvari danas u ponudi (izobilje) da novce mozes i puno lakse potrositi. Prije ti nisi ni mogao kupiti ne znam sto. A valjda je i zbog toga opca atmosfera bila smirenija - manje su se ljudi otimali oko toga tko ce imati vise cega! Ali bila je jos jedna stvar, a to je da igraci nisu mogli u inozemstvo ja mislim cak do 29? godine, pa su se stvarno morali grdo ovdje dokazati, pa da bi ih netko u inozemstvu kupio sa 29 kuka!
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 17:23:29 GMT
A danas mogu i prije, ali ne idu jer ih nitko nece. Ili idu, ali u Kinu i Koreju.
Trenutacni i nema bas nesto nasih igraca po inozemstvu.
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 17:24:36 GMT
Ili, nema nasih igraca koji su bas nesto poznati. A danas mogu i prije, ali ne idu jer ih nitko nece. Ili idu, ali u Kinu i Koreju. Trenutacni i nema bas nesto nasih igraca po inozemstvu.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 17:38:36 GMT
Ma, oni ti sada ko djeca (kao sto i jesu) padaju u menadzerske mreze i onda ih se bez-veze bacaka amo tamo, jer ti menadzeri ocekuju brzi povrat novca (i profit, naravno), pa tu jadnu djecicu pritiskaju i lome, a ovi, naravno, vise manje pucaju jer su nezreli! Pa lamacu bez veze - te neki auti, te neke djevojcure, te glupe zabave, a sam sport, napredak i po mogucnosti neko dodatno obrazovanje (pa i u samom sportu, ako ne nesto drugo) padaju u drugi, treci i cetvrti plan. Kad si ti prije u Dinamu postao prvotimac s npr. 19 mogao si biti siguran da ces stalno igrati i za par godina biti faca jos uvijek u Dinamu, a onda si mogao preci i u neki drugi Yu klub za dobru lovu, a s 29 si bio europska zvijezda ili si mogao jos nastaviti igrati doma neko vrijeme, pa raditi nekaj drugo. Ovi klinci su danas pod strasnim pritiskom da moraju postati zvijezde sad i odmah s 18, 19, 20, 21, 22, a to je stvarno malo glupo jer tad zapravo jos sazrijevas i fizicki i emocionalno. Za to treba malo vremena, reda i rada, a ne sve silovati kao sada!
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 17:57:19 GMT
Veliki igraci su Boban, Prosinecki, Suker, Boksic.
Od ovih koji su danas u igri im ne moze nitko parirati (mozda Prso).
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 18:13:21 GMT
Prso je i meni faca. A bumo inace vidli na SP - nesto cak pricaju o medaljama.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 5, 2005 8:21:01 GMT
Vjecna Vam slava i hvala, jer svoje ste mlade zivote dali, da bi nasa Hrvatska mogla zivjeti!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 7, 2005 8:10:39 GMT
Ono jucer protiv Rijeke, stvarno je razlog za zadovoljstvo. Bravo Dinamo!!!
|
|
|
Post by sasha on Aug 15, 2005 15:34:08 GMT
Jucer protov Intera u gostima: 6:0 za Dinamo, pa to su snovi! Dinamo sigurno prvak ove godine!!!
|
|
hoho
Junior Member
|
Post by hoho on Aug 15, 2005 17:03:45 GMT
Jucer protov Intera u gostima: 6:0 za Dinamo, pa to su snovi! Dinamo sigurno prvak ove godine!!! Nadajmo se, bilo bi lijepo. No, nakon tek dva kola netreba se previse uzbudjivati.
|
|
|
Post by taraLeeds on Aug 17, 2005 11:56:02 GMT
Cibalia ;D ULTRAS VINKOVCI
|
|