|
Post by bear on Aug 4, 2005 11:43:07 GMT
kako se stavljaju slike na postovima? provala ali nista? Kad sa kursorom dodjes na sliku koju zelis postati (slika mora biti na nekoj www strani) klikni desnim misovim vuhom i potrazi Properties. Kad ih otvoris vidjeti ces gdje pise Adress (URL) - oznaci tu cijelu adresu kao da si u wordu (sve mora biti u plavom) - pa opet misa po desnom vuhu i onda Copy. Onda dojdes tu na pisanje poruke i stisnes Paste, zatim to sve oznacis (kao i ono maloprije) i stisnes ovu ikonicu sa slikom (cetvrtu s lijeva iznad smajlica). Eto. puno ti fala, prijane.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 11:46:36 GMT
ivane, jedan put hajdukovac uvik hajdukovac. ne mozes Dinamo zato sta ti je u srcu Hajduk. Hmmm... Istina je da nakon predskolskog doba nisam vise ni jednom pokazao navijacku strast. Ali, da li bi to moglo biti sto kazes... hmmmm... A da i je necu nikad priznat jer mi zena navija za Hajduka, pa bi umrli od puste dosade da ja ne kontriram!!!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 11:49:02 GMT
|
|
|
Post by bear on Aug 4, 2005 11:49:37 GMT
ivane, jedan put hajdukovac uvik hajdukovac. ne mozes Dinamo zato sta ti je u srcu Hajduk. Hmmm... Istina je da nakon predskolskog doba nisam vise ni jednom pokazao navijacku strast. Ali, da li bi to moglo biti sto kazes... hmmmm... A da i je necu nikad priznat jer mi zena navija za Hajduka, pa bi umrli od puste dosade da ja ne kontriram!!! ne brini za to i hajdukovci izmedu sebe imaju zestoke debate. samo ti se pusti onome sta ti srce zeli i navijaj za Hajduka.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 11:53:45 GMT
He, he Bear - mogla bi komotno raditi u hajdukovom marketingu. Da se mene pita!
|
|
|
Post by bear on Aug 4, 2005 11:54:47 GMT
He, he Bear - mogla bi komotno raditi u hajdukovom marketingu. Da se mene pita! ooooops, bas si me posjetija da moran ic radit. do tipkanja!!!!
|
|
|
Post by Tomica on Aug 4, 2005 11:57:30 GMT
I ja isto voilim Dinamo, ali ne mogu smisliti Mamica.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 11:58:40 GMT
E, Bear. Je'l ga poznas?
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 12:04:03 GMT
I ja isto voilim Dinamo, ali ne mogu smisliti Mamica. Meni je on ko iz neke humoristicne serije - uglavnom se fino zabavljam kad on nesto ovo i ono!
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 12:07:45 GMT
Mamic = Stimac, oba dvojica su seljacine i na zalost na krivom mjestu
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 12:10:13 GMT
Ali slazem se da su zabavni, pogotovo Maminjo
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 12:11:05 GMT
Pogledaj to s lijepse strane! Obzirom da su nam nogometasi uglavnom katastrofa - kako bi tek dosadno bilo bez njih dvojice!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 12:16:55 GMT
Ja se sjecam ko klinac ono - Cerin, ne, Zajec, ne, Kranjcar, ne, Mlinka, ne, Stef, ne i dr. ne! Pa to si je svaki pravi mali muskic htio imati koju fotku, poster i sl. A tko sad trazi npr. Drpica, Cesara, Stroka - meni se cini nitko. Ili klinci vise nisu normalni ili tu nesto ne stima!
|
|
|
Post by biker on Aug 4, 2005 12:46:49 GMT
Koliko su bezlicni, u biti je tesko i zapamtiti imena ovih novih.
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 4, 2005 12:57:01 GMT
A kaj da se radi? Ocigledno nije stvar samo u novcu - prije su imali puno manje love, a bili su puno bolji! Gdje je problem?
|
|