|
Post by dado112233 on Jul 14, 2005 12:02:42 GMT
bas me zanima sta mislite tko je bolji...ako uopce to nekoga i zanima
|
|
|
Post by Ambasador on Jul 14, 2005 15:47:52 GMT
Jel to "superkup"? Pa zar nisu tovari sampioni? Imaju bolje uigran tim i trebalo bi da ih dobiju relativno lako. Uostalom uvek je torca bila jaca od armade... kad igrate protiv onih madjara za kvalifikacije LS?
|
|
|
Post by dado112233 on Jul 15, 2005 9:00:37 GMT
Jel to "superkup"? Pa zar nisu tovari sampioni? Imaju bolje uigran tim i trebalo bi da ih dobiju relativno lako. Uostalom uvek je torca bila jaca od armade... kad igrate protiv onih madjara za kvalifikacije LS? ma nisam ti ja tovar...vise armada...iako ne aktivna al volim rijeku a i rijeka je imala bolji tim ove godine
|
|
|
Post by Ambasador on Jul 15, 2005 11:14:15 GMT
E izvini Dado brate, nisam mislio da te uvredim - znam koliko se ne gotivite sa torcom... Nego kako su sad kod vas sredili ligu? Nama su je smanjili na 16 klubova, s tim sto je namera da u sezoni 2006/07 bude 14. A neke timove iz druge lige su ujedinili, tako da bi trebalo da se opet dobije na kvalitetu. Ovo do sad je bilo blagi uzas. Mozda 4-5 timova koji vrede nesto, a ovo ostalo srednje-zlosno. Videcemo, trebalo bi sada da se poboljsa situacija.
|
|
|
Post by dado112233 on Jul 15, 2005 11:49:10 GMT
ma nisam ti ja bas nesto zagrizen za nogomet, volim pogledat kvalitetnu utakmicu a posto ih u Hrv nema znaci da ih ne gledam.
a liga je od 12 klubova koji igraju do kraja zime, mislim, onda se podjele na dva dijela kao liga za prvaka (prvih 6) i liga za ostanak (zadnjih 6)......sve u svemu totalno sranje
|
|
|
Post by Ambasador on Jul 15, 2005 13:24:55 GMT
Ma i kod nas je isto sranje... korupcija u fudbalu vlada, nedostatak finansijskog ulaganja, kada se nadje neki novi mladi talenat - proda se u inostranstvo u roku od godinu dana. Od timova valjaju samo Zvezda (naravno , Partizan, Vojvodina, OFK Beograd i mozda Buducnost, a ovi ostali su smesni. Grobari su dosli do 1/4 finala kupa UEFA ove sezone, i bili su sampioni, a prosle godine su cak i usli u LS. Ali ipak smo mi za njih ostali NEOSVOJIVA TVRDJAVA - jer nas nisu dobili pune 4 godine... ;D, pa smo im za predposlednji derbi priredili prigodnu koreografiju. ;D
|
|
|
Post by dado112233 on Jul 15, 2005 14:52:46 GMT
znaci ti si pravi delija?
|
|
|
Post by Ambasador on Jul 15, 2005 15:59:09 GMT
Pa zar ne vidis po avataru?
|
|