|
Post by Jack on Mar 7, 2005 8:27:08 GMT
Ivan Ljubicic battled past world number three Andy Rodthingy 4-6 6-3 7-6 (13-11) 6-7 (7-9) 6-2 to give Croatia a sensational Davis Cup win over the US. Ljubicic's shock victory put Croatia into an unassailable 3-1 lead, meaning Bob Bryan's 6-2 3-6 6-1 win over Roko Karanusic counted for nothing
|
|
|
Post by Jack on Mar 7, 2005 8:34:56 GMT
Rodthingy nije nova americka zvijezda .....
Covjek se preziva R o d d i c k, a filter za spolni odgoj je napravio glupost.
|
|
|
Post by Neutrino on Mar 7, 2005 17:33:08 GMT
Rodthingy nije nova americka zvijezda ..... Covjek se preziva R o d d i c k, a filter za spolni odgoj je napravio glupost. ;D ;D ;D Tako sam ja neki dan rekao da mi se za nesto f u c k a, pa je jadna stvar ubacila da mi se f***a ... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Webmaster on Mar 8, 2005 18:10:30 GMT
Kada sam pred tjedan dana saznao da u Davis Cupu igra HR protiv SAD-a, nisam mogao da ne otidjem na taj mec.
Par utiska: odlican tenis stadion u Carsonu ( 25 km od Santa Monice), atmosfera senzacionalna, Amerikanci bucno navijali za svoje (uz duhacki orkestar) i grupe navijaca (uz bubanj) prikladno obucenih u americkim nacionalnim bojama (to se skoro nikad ne vidi na tenisu u USA!) Bilo je i dosta Hrvata, prvog dana oko 250, a zadnjeg oko 500. Sa HR zastavama, majicama i drugim rekvizitima. Ljubicic fenomenalan (gledao sam ga nekoliko puta, ali ovaj put je bio super). Agassi je bio dosta spor (35 godina). mec protiv R o d d i c k a nevjerovatno napet, Ljubicic smiren, vrace servis od 140 milja na sat. Andy nervozan, ne vraca dosta Ivanovih servisa, neki brzi , a neki jako spori (88 mph). Ivan ga zbunjuje raznovrsnim udarcima. Poslije meca Hrvati bucno slave.
Lokalne novine pune pohvala za Hrvate, sto su pobjedili americki "Dream Team". Agassi poslije pobjede usao u HR svlacionicu da cestita Hrvatima.
Angelo
|
|