|
Post by pero on Sept 9, 2008 10:06:40 GMT
Nisam bio u subotu tamo jer sam radio,ali jedan moj je sredio karticu u subotu i kartica za HRT ce ostat u Cadogan armsu. U subotu su gledali Hrvatsku i Kazahstan,a to je moguce bilo jedino na HRTu jer nitko drugi nije prenosio. Kazu da su gledali i Zlatne zice Slavonije.. Izgleda da ce se ubuduce tamo prenositi i neke vaznije stvari za Hrvate (mozda i koji derbi Hajduka i Dinama,a i nase rukometase i sl.). Pokusava se sredit da uskoro tamo bude i koje HR pivo (mozda karlovacko i ozujsko).. Cadogan Arms ima sada HRT karticu,ali prijenos ce biti vjerovatno i na BBCu,te ako bude dosta hrvata nece imati izbora osim HRTa.
|
|
|
Post by dalmosuk on Sept 9, 2008 13:15:34 GMT
Setanta je kupila pravo na Engleske tekme tako da nije na BBC ili ITV.
Vracam se kuci u Cadoganu, jos da ima Karlovacko i neke dorbe domace rakije preselit cu se u njemu.
|
|
|
Post by Maedo on Sept 9, 2008 18:02:01 GMT
Ostali neopredjeljeni forumasi gdje cete na tekmu: Cadogan Arms oli F3K?
|
|
|
Post by pomorac on Sept 9, 2008 20:19:28 GMT
Ostali neopredjeljeni forumasi gdje cete na tekmu: Cadogan Arms oli F3K? Ja cu doma gledat Eastenders-e. A vi popijete koju pivu i za mene i vichite iz sveg glasa kad zabijemo prvi gol.
|
|
|
Post by skitnica on Sept 10, 2008 15:07:00 GMT
Ostali neopredjeljeni forumasi gdje cete na tekmu: Cadogan Arms oli F3K? Ja cu doma gledat Eastenders-e. A vi popijete koju pivu i za mene i vichite iz sveg glasa kad zabijemo prvi gol. sto je? opet te zena stavila u karantenu? sto si ovaj put skrivio? ;D
|
|
|
Post by pomorac on Sept 10, 2008 22:30:07 GMT
Ja cu doma gledat Eastenders-e. A vi popijete koju pivu i za mene i vichite iz sveg glasa kad zabijemo prvi gol. sto je? opet te zena stavila u karantenu? sto si ovaj put skrivio? ;D ;D ;D ;D ;D Nista. Sjecas se onih za £15!
|
|
|
Post by Maedo on Sept 10, 2008 23:03:43 GMT
Di gledat? U Cadogan Arms!!! Bio prvo poluvrijeme u F3K. 10 minuta cekas da udes i platis ulaznicu u pub!!! Onda tamo svi gledaju svoje ekipe na stotinjak ekrana, ne znas ko navija za koju ekipu. kvart sav nervozan, nemas gdje parkirat, unutra guzva i nervozni ljudi, do sanka tesko doci, da ne nabrajam. Kad sam doso u Cadogan Arms ko da se vratio doma. Ako vec ostali poenglezeni gastarbajteri prihvacaju tlaku da moras upad placat u pub nek im je. Ja vise necu tamo ni zavirit.
|
|
|
Post by skitnica on Sept 11, 2008 12:36:09 GMT
Di gledat? U Cadogan Arms!!! Bio prvo poluvrijeme u F3K. 10 minuta cekas da udes i platis ulaznicu u pub!!! Onda tamo svi gledaju svoje ekipe na stotinjak ekrana, ne znas ko navija za koju ekipu. kvart sav nervozan, nemas gdje parkirat, unutra guzva i nervozni ljudi, do sanka tesko doci, da ne nabrajam. Kad sam doso u Cadogan Arms ko da se vratio doma. Ako vec ostali poenglezeni gastarbajteri prihvacaju tlaku da moras upad placat u pub nek im je. Ja vise necu tamo ni zavirit. Maedo, slazem se ocjenom F3K, mada mislim da nisu uveli placanje ulaza da bi bila jos nepodnosljivija guzva. Ipak, ja sam srela neke drage ljudi i upoznala par novih tako da mi je bilo bas zanimljivo. Steta za rezultat!
|
|
|
Post by Maedo on Sept 11, 2008 18:32:31 GMT
Ma bilo je super sresti super ljude i druzit se (kolko se to moze u toj gomili i buci). Malo sam se sad smirio ali onih £3.50 upad me svjetski raspalio (sitnica u novcima ali sto im to treba, je..sh flasicu piva koja je zabadava, pola njih ne pije pivo). Kao huligani ce doci ako ne naplacujemo; razjaruje me ova engleska hladna farba kad sve postaje novac i jurnjava za njime, nitko da se pobuni, svi pokorno placaju. Pa od ovih kolega na poslu niko nije gledao tekmu jer nemaju Setantu i slijezu ramenima: "A kaj ces?" Razmazuju funte po gubici onog nervoznog talijanskog trenera i nikome ne pada na pamet da se buni jer im nacionalnu ekipu vodi talijano. Slijedece ce izmislit da mozes kupiti i igraca tamo negdje iz Brazila. Zamislite da talijansku repku vodi Englez, Digici bi rascerecili onog koji ga je tamo postavio. Jednog dana kad vise nema zelenog lisca, kad nestanu rijeke, kad istruli zadnja travka na ovom nervoznom otoku, onda ce mozda Mr Englez shvatit da novac ne mozes pojest ili popit.
|
|