|
Post by skitnica on Jun 28, 2008 14:59:28 GMT
Pratite li? Mario je jucer stvarno ODLICNO igrao i nadam se da ce daleko stici. Ja navijam za njega jer super igra i za Tipsija jer mi je super zgodan! ;D Inace, Rodd.icka sam vidjela vecer prije igre - oko 10.30 setao se kroz Village sa zarucnicom i nosio pizzu pod rukom. Nije ni cudo da je izgubio kad tako kasno vecera takav "junk"!
|
|
|
Post by Maedo on Jun 28, 2008 22:50:43 GMT
Ma zarucnica mu je bila junk. Prerazmasio se Rodthingy. Stavio sam £20 funti na Spanjolsku prije prvenstva i £20 na Nadala na Wimbledonu i nadam se dobitku.
|
|
|
Post by skitnica on Jul 1, 2008 20:37:44 GMT
Par slicica od jucer: U 8 ujutro bili smo 4236. u redu za kartu... ;D Miss - Jelena - Zasto-ja-kao-broj-2-igram-na-terenu-broj-18 - Jankovic The force called Williams Citat dana, Tipsarevic sudiji: "Koji ti je kurac, breee...!" ;D Quickly folowed by: "What's wrong with you?!? Why am I always stuck with you?!" ;D (ovo je nakon sto mu je sudija naocigled svih nas ukrao bod! publika se pocela derat da je Jankec u pravu, al dzabe...) Cilic... Steta sto je izgubio, al publika mu je bila za 10.. Cijelo vrijeme: Ajde, ajde, ajde Marinee...Marineee... Clement se, nakon pobjede nad Cilicem, setao okolo... Koja kul faca!
|
|
|
Post by skitnica on Jul 1, 2008 20:43:30 GMT
Jedino mi je zao sto nisam uspjela Ancica vidjet uzivo, al red je bio nemoguce dug, a i drustvo je vise htjelo gledat Tipsarevica. Ipak, virili smo preko ograde za vrijeme Tipsareviceve utakmice i uspjeli pratiti rezultat i tu i tamo vidjeti koji servis ...
|
|
|
Post by Ivana on Jul 1, 2008 21:37:44 GMT
Hvala na reportazi Skitnice! Mogla bi promjenit profesiju ;D
|
|
|
Post by anita on Jul 1, 2008 21:56:17 GMT
Jedino mi je zao sto nisam uspjela Ancica vidjet uzivo, al red je bio nemoguce dug, a i drustvo je vise htjelo gledat Tipsarevica. Ipak, virili smo preko ograde za vrijeme Tipsareviceve utakmice i uspjeli pratiti rezultat i tu i tamo vidjeti koji servis ... Vidila san Ancica kad je bio Davis Cup. Jos san ga zicala autogram, kao za kcer mi treba . Prezgodan je. 10 puta zgodniji u prirodi nego na TVu. Sutra navijamo!!
|
|
|
Post by Ivana on Jul 1, 2008 22:38:08 GMT
|
|
|
Post by skitnica on Jul 2, 2008 17:40:33 GMT
Hvala na reportazi Skitnice! Mogla bi promjenit profesiju ;D ;D A mogla bi,samo da je bolja placa u novinarstvu... Inace dobro bi mi dosle "press passes" na turniru kao sto je Wimbledon!
|
|
|
Post by laura on Jul 2, 2008 17:43:32 GMT
Sta bi sa Ancicem danas? Pobjeda ili poraz?
|
|
|
Post by skitnica on Jul 2, 2008 17:43:35 GMT
Jedino mi je zao sto nisam uspjela Ancica vidjet uzivo, al red je bio nemoguce dug, a i drustvo je vise htjelo gledat Tipsarevica. Ipak, virili smo preko ograde za vrijeme Tipsareviceve utakmice i uspjeli pratiti rezultat i tu i tamo vidjeti koji servis ... Vidila san Ancica kad je bio Davis Cup. Jos san ga zicala autogram, kao za kcer mi treba . Prezgodan je. 10 puta zgodniji u prirodi nego na TVu. Sutra navijamo!! Ja sam ga vidjela samo izdaleka, pa ne mogu reci.. meni je sladak i na TV... Steta sto izgubi, al drukciji rezultat se nije mogao ni ocekivati protiv Pederera.....
|
|
|
Post by skitnica on Jul 2, 2008 17:44:42 GMT
Sta bi sa Ancicem danas? Pobjeda ili poraz? Izgubio. Ja sad navijam za Safina, najzgodniji je od preostalih!
|
|
|
Post by laura on Jul 2, 2008 17:45:56 GMT
Ja sam ga vidjela samo izdaleka, pa ne mogu reci.. meni je sladak i na TV... Steta sto izgubi, al drukciji rezultat se nije mogao ni ocekivati protiv Pederera..... ;D ;D
|
|
|
Post by laura on Jul 2, 2008 17:46:41 GMT
Izgubio? Ma bit ce bolje sljedece godine
|
|
|
Post by skitnica on Jul 2, 2008 17:47:47 GMT
Ja sam ga vidjela samo izdaleka, pa ne mogu reci.. meni je sladak i na TV... Steta sto izgubi, al drukciji rezultat se nije mogao ni ocekivati protiv Pederera..... ;D ;D To sam skuzila na nekim forumima i svidjelo mi se! ;D Dosadio je vise i bogu i narodu svojim pobjedama. Treba malo svjeze krvi!
|
|
|
Post by laura on Jul 2, 2008 17:52:51 GMT
Dosadio je vise i bogu i narodu svojim pobjedama. Treba malo svjeze krvi! Meni je on dosadan i za gledat. Ne skace, ne psuje suca, ne lomi reket, nema nikakvih nepredvidjenih ispada.... ;D Sav je sterilan...
|
|