|
Post by anita on Jun 20, 2008 6:48:33 GMT
Grah, je si li sta sanjala?
Mene drzi nervoza ko da ja igram. Ajmo, ajmo HRVATSKA!
|
|
|
Post by grah on Jun 20, 2008 21:48:17 GMT
jebga imala sam los predosjecaj, ali nisam tila bit negativna.. jeb ga , opet nas sjebase turci,a jebavali su nas 800 godina, a bili smo taaaako bliiiizuuu!!!! Mali Modric sjebo, ali neka, mlad je,a velika je to obaveza.. al na kraju drago mi je da smo se pokazali svijetu pozitivno, i da svi pricaju o nama... svaka im cast anyway...svaka engleskinja ce samo sanjati naseg Bilica.. ha ha ha da su bili bolji sjebali bi nas u 90 minuta, ovako na penale i moja baba moze imat srece!
|
|
|
Post by HO on Jun 20, 2008 22:02:28 GMT
A ja cu sutra jesti skupi kebab
|
|
|
Post by skitnica on Jun 20, 2008 22:04:07 GMT
Bas, bas mi je krivo sto se nasi decki nisu skoncentrirali na jos par minuta igre prije nego su poceli slaviti...
|
|
|
Post by anita on Jun 20, 2008 22:11:08 GMT
Stvarno tuzan kraj!!! A bili smo tako blizu.
|
|
|
Post by grah on Jun 20, 2008 23:25:31 GMT
eeee jeb ga.... to jei stina, poceli su prerano slavit...
|
|
|
Post by Ivana on Jun 21, 2008 1:33:12 GMT
Ne mogu vise jest baklave ;D
|
|
|
Post by Maedo on Jun 22, 2008 16:13:45 GMT
Baklave su Albanske a oni nas jos nisu dobili.
|
|
|
Post by HO on Jun 22, 2008 19:33:17 GMT
Znam da umirete od znatizelje oko mojeg kebaba i kebabdzije, pa, 'ajde da vam kazem kako je bilo ...
Doso' ja njemu u subotu oko tri popodne, on se smijesi ko' Turcin bijelom Hrvatu...
Kazem da sam dosao platiti izgubljenu okladu, na sto mi on rece da od toga nema nista jer je utakmica je zavrsila neodlucno, pa nitko nikome ne duguje.
Onda smo si lijepo popricali o tekmi i raznim drugim problemima tipa global warming itd, ja uzeo moj kebab i posteno platio, a on mi uvali bocu "Diet Coke" on the house ! Kao, nemoze me izvesti na pice, pa neka ovo bude djelomicna kompenzacija !
E, to je marketing ;D
|
|
|
Post by Ivana on Jun 23, 2008 14:36:57 GMT
Popricaj s njim kad promjeni business ;D ;D ;D
najgore mi je kad mi drugi pocnu pricat o ovo utakmici narocito stranci, da smo tribali pobjedit i da je steta. evo i danas ajme!
|
|
|
Post by pomorac on Aug 29, 2008 18:31:13 GMT
Stavljam £10 da cemo dobit Engleze u Zagrebu 2:1
Hoce li tko dat vise ££££ ionako je funtachi debelo pao na tecajnim listama.
|
|