|
Post by anita on Nov 6, 2007 22:37:53 GMT
|
|
|
Post by anita on Nov 6, 2007 22:52:30 GMT
|
|
|
Post by anita on Nov 6, 2007 22:57:11 GMT
jesan se zakomplicirala, triba kopi pejst
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 7, 2007 10:31:12 GMT
ja sam bila na tekmi prosle godine kad je dinamo igro protiv arsenala, i ti navijaci su bili definitivno 13ti igrac. I svaka im cast. Navijali su stotine puta glasnije od svih Engleza ukupno! I bili su samo ponos i potpora igracima i cijele Hrvatske.
Volila bi kad bi svi onih 450 pravih navijaca (koji su imali srecu dobiti ulaznice) bojkotirali i ne otisli na tekmu, pa neka guzicari u odjelima sjede ko telad i gledaju tekmu i upropaste svaku sansu navijanja, atmosfere i podizanja morala nasima.
Igracima bi tada doslo iz guzice u glavu da su im njihovi, pravi navijaci jednako potrebni kao i svaki od njih ( igraca) i mozda nikad vise ne dozvolili da se ovakva sramota desi u buducnosti
Ma ne da nismo Balkan, nego sramota Balkanu. Dok je god korupcije i ovakvih totalistickih ispada vlasti na bilo kojem nivou, Hrvatska nece moci naprijed ! Niucemu,
BAS SAM LJUTA !
|
|
|
Post by Slatkica on Nov 7, 2007 22:06:48 GMT
ja sam bila na tekmi prosle godine kad je dinamo igro protiv arsenala, i ti navijaci su bili definitivno 13ti igrac. I svaka im cast. Navijali su stotine puta glasnije od svih Engleza ukupno! I bili su samo ponos i potpora igracima i cijele Hrvatske. Volila bi kad bi svi onih 450 pravih navijaca (koji su imali srecu dobiti ulaznice) bojkotirali i ne otisli na tekmu, pa neka guzicari u odjelima sjede ko telad i gledaju tekmu i upropaste svaku sansu navijanja, atmosfere i podizanja morala nasima. Igracima bi tada doslo iz guzice u glavu da su im njihovi, pravi navijaci jednako potrebni kao i svaki od njih ( igraca) i mozda nikad vise ne dozvolili da se ovakva sramota desi u buducnosti Ma ne da nismo Balkan, nego sramota Balkanu. Dok je god korupcije i ovakvih totalistickih ispada vlasti na bilo kojem nivou, Hrvatska nece moci naprijed ! Niucemu, BAS SAM LJUTA ! I ja sam! samo san cekala, i cekala, al nisan dobila NISTA!
|
|
|
Post by matija on Nov 8, 2007 7:53:17 GMT
Pozdrav svima iz Hrvatske.
Što se karti tiæe èuo sam da se navodno mogu kupit karte za CRO tribinu na stadionu u Londonu. Od svih moguæih veza, prijava....itd nisam dobio ništa.
Molim Vas jel se to može provjeriti?
Da, s obzirom da smo avionske karte veæ rezervirali, izgleda da æemo i mi morati gledati utakmicu u pubu iza televizora umjesto iza gola na stadionu.
Pozdrav
|
|
|
Post by hawoy on Nov 8, 2007 10:25:28 GMT
ej... jedina nada ti je da rusi dobe izraelce. onda ce biti hrpa ulaznica po svakakvim web stranicama a i kod wembleya za ok pare...ak bude odlucujca tekma za engleze protiv hr onda zaboravi...bit ce ti very very dear... provjeri ovdje za pub...zna nekad biti nesto... jel zna ko za onaj cadogan arms? ide se opet tamo KURVE HNS
|
|
|
Post by matija on Nov 8, 2007 10:51:32 GMT
Vidjet æemo... Ako Rusi dobe Izraelce nadam se da æe netko od Vas biti toliko dobar da mi kupi kartu... Javite u kojem æe se pubu gledat utakmica... Imam osjeæaj da æe nas bit puuuuuuuuuno! Srebriæu pederu!!! Pozdrav.
|
|
|
Post by anita on Nov 8, 2007 14:17:19 GMT
|
|
|
Post by sanjaCRO on Nov 8, 2007 17:59:49 GMT
Da li je itko sa foruma dobio ulaznice ?? Ja predlazem da se nademo u pubu jer su male male sanse da ih dobijemo. Ja bi dosla solo ( muz treba babysitirati) tako da molim da javite ako kaj organizirate da Vam se pridruzim... Teta, jel CYSPN organizira nesto? JAVITE ! ! ! Mi si mozemo napraviti atmosferu a ( zlobna ja) nadam se da ce atmosfera na stadionu biti za **rac i da ce igraci nauciti lekciju jer mislim da je to jedini nacin da se ovo vise NIKADA ne dogodi ! Teta, oces u pub s nama? Jel mogu prespavati kod tebe? Daleko mi selo moje malo
|
|
|
Post by matija on Nov 15, 2007 7:44:23 GMT
Dobro jutro...jako dobro jutro
Evo imam jednu kartu nakon puno muke...traži se još jedna. Inace, cijem da se mogu nabavit karte u engleskoj za cro tribinu al neznam kak da to provjerim...
Pozdrav svima!
|
|
|
Post by hawoy on Nov 15, 2007 10:04:35 GMT
cestitam... nabavi jos dve...
|
|
|
Post by grah on Nov 15, 2007 21:04:14 GMT
muz nam je nabavio 2 karte za Hr.tribinu. Veselim se, nikada nisam bila na niti jednoj utakmici.
|
|
|
Post by hawoy on Nov 16, 2007 17:49:26 GMT
e on je pravi... nemre jos jednu nabavit?
|
|
|
Post by grah on Nov 16, 2007 23:06:36 GMT
e on je pravi... nemre jos jednu nabavit? da vidjela sam da ti treba jos jedna, da imam vec bi ti javila... nazalost mi smo svoje sredili jos prije, samo ih moramo pokupit u jednom casinu u Londri...
|
|