|
Post by JBT on Jun 24, 2006 0:06:54 GMT
Nisam nesto zagrizen u balun ali me ovo satralo. Bio sam u pubu sve tri utakmice i ostavio pet kila zivaca, narocito jucer sa Australiom. Koliko god bih volio da su nasi prosli, a falilo je samo malo srece za to, objektivno treba priznati da su ozziji igrali 'pinkicu' bolje, vise napadali i bili organiziraniji. Sudca jucer ne treba ni spominjati, cut ce se jos o tome, sudjenje je bilo totalna komedija. Sta je, tu je, sad kad je Hrvatska ispala dalje navijam za Australiju, ipak za njih igraju sedmorica hrvatskog porjekla Razbit cemo Italijane ;D Ali, sve u svemu, atmosfera u Cadogan Arms je stvarno bila izuzetna i svi su bili super. Najvise mi je zao sto se vise tamo necemo okupljati, vridilo je doci radi toga. Nego 11.Octobra 2006 igraju Hrvatska-Engleska u kvalifikacijama za europsko. Nadjemo se u Cadogan Arms gledati?
|
|
|
Post by Delta on Jun 24, 2006 19:10:45 GMT
Nadjemo. Bas je bilo prva liga. Tek sad kuzim sta se vi muski toliko palite na nogomet. Cili King's Street je bia u crveno-bijelim kockicama tu vecer. Mi uskocili na bus i dva tipa iz auta vicu : Dva nula za naseee! Gospemi skoro me slogiralo. Kad smo dosli u pub 10 minuta prije kraja prvog poluvremena tip na ulazu ka - nema mista...ali naravno na kraju nas pustija...hehe. Poslin smo se svi oblejali od muke i isli doma pivajuci...Jesus...
|
|
|
Post by Ivana on Jun 25, 2006 17:43:04 GMT
Ma bit ce sad wimbledon pa ako bude sto bilo znacajno gledat ce se opet tako su bar obecali iz csypn-a! Ne zvuci bas entuzijasticno od njih ali nadajmo se!
|
|
|
Post by roma on Jun 25, 2006 18:08:34 GMT
lipo, lipo
|
|
|
Post by Delta on Jun 25, 2006 18:37:48 GMT
Sta je bilo Romano?
|
|
|
Post by Ivana on Jun 25, 2006 19:02:22 GMT
DeltaTo je bilo u Kings Road a ne King's Street.
|
|
|
Post by roma on Jun 25, 2006 19:14:02 GMT
Sta je bilo Romano? evo nista,odmaran.
|
|
|
Post by Delta on Jun 26, 2006 13:46:47 GMT
aj nemoj se umorit od pustog odmaranja...
|
|
|
Post by Ambasador on Jun 26, 2006 14:10:11 GMT
Sta svetsko prvenstvo uradi od ljudi... cccccc... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by MIvi on Jun 26, 2006 14:58:48 GMT
ovu dvojicu bi odveo u sumu i mucio bi ih mesec dana....
veoma bitne reci....
umisnjene zvezde.. u vasoj reprezentaciji...nespremnost....i mnogo mnogo toga isti rac ko i reprezentacija SCG...
|
|
|
Post by Delta on Jun 26, 2006 15:06:22 GMT
ne kuzim onu zastavu na livo... ;D
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 26, 2006 15:07:08 GMT
ne kuzim onu zastavu na livo... ;D to ti je grb frankfurta.. deutschland!
|
|
|
Post by Delta on Jun 26, 2006 15:11:05 GMT
ne kuzim onu zastavu na livo... ;D to ti je grb frankfurta.. deutschland! jooooj, ne kuzim zasto imaju krunu...aloooo.
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 26, 2006 15:12:27 GMT
to ti je grb frankfurta.. deutschland! jooooj, ne kuzim zasto imaju krunu...aloooo. to je u slavu i sjecanje na austrougarsko kraljevstvo.. nis neznas delta... PS> kako nam se golman zvao u cetvrtak! ;D ;D
|
|
|
Post by Delta on Jun 26, 2006 15:16:22 GMT
;D a cuj, ti vikala Stipeee cilu vecer na onoj utakmici, otkud ja znam da si mislila na golmana??? Misla san da te neki tip vata!
|
|