|
Post by pomorac on Jun 14, 2006 4:25:46 GMT
Super utakmica sa smrdljivim Brazilcima, vise su lezali po terenu nego igrali, steta sto im nismo barem jedan zabili a bilo je par super prilika, barem su se navijaci super proveli, navijali su kao da pobjedjujemo, genijalci. Ja bi dosao u Nedjelju gledati vs Japan ali prvo moram pitati mamu....
|
|
|
Post by sangria on Jun 14, 2006 8:16:27 GMT
...Kaka, Kaka.. sve je ukakio.. a nasi su igrali odlicno! i navijaci su bili fantasticni! ...
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 14, 2006 8:43:32 GMT
CRO v BRAZIL @ Cadogan ArmsMI HRVATI! DUM DUM DUM DUM DUM!
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 14, 2006 9:24:32 GMT
...Kaka, Kaka.. sve je ukakio.. a nasi su igrali odlicno! i navijaci su bili fantasticni! ... pa gdje si ti sangria? si bila gore ili dole?
|
|
|
Post by Seka on Jun 14, 2006 12:34:29 GMT
Odlicni fotosi: cujem da je bilo dobro.
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 14, 2006 12:48:39 GMT
Dobro je bilo.....ali...... ne da sam nezahvalna.... ali ..... 2002 je bilo PUNO PUNO bolje i zivlje!
|
|
|
Post by Ivana on Jun 14, 2006 13:04:36 GMT
Ova nasa reprezentacija je nekako mlada i nezrela treba im vremena da otvrdnu ali stara generacija di su igrali Suker, Prosinecki e to su bila vremena.
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 14, 2006 13:09:20 GMT
Ova nasa reprezentacija je nekako mlada i nezrela treba im vremena da otvrdnu ali stara generacija di su igrali Suker, Prosinecki e to su bila vremena. ...... ti ko da pricas o ovim kobasicama iz prijasnjeg posta!
|
|
|
Post by Banana on Jun 14, 2006 13:30:04 GMT
Onaj Kovac me malo iznervirao..........trenerov sin igra na svjetskom kupu..........Surprise, surprise Tamo se prenemagao a sam si je kriv za onaj prvi faul bio.
|
|
|
Post by Ivana on Jun 14, 2006 13:33:23 GMT
Ova nasa reprezentacija je nekako mlada i nezrela treba im vremena da otvrdnu ali stara generacija di su igrali Suker, Prosinecki e to su bila vremena. ...... ti ko da pricas o ovim kobasicama iz prijasnjeg posta! A to mislish ha? ;D ;D ;D
|
|
|
Post by roma on Jun 14, 2006 14:58:58 GMT
Super utakmica sa smrdljivim Brazilcima, vise su lezali po terenu nego igrali, steta sto im nismo barem jedan zabili a bilo je par super prilika, barem su se navijaci super proveli, navijali su kao da pobjedjujemo, genijalci. Ja bi dosao u Nedjelju gledati vs Japan ali prvo moram pitati mamu.... ajme grozno!!!Tribali smo im zabit najmanje tri gola, ali no problemo,sredit cemo ih ka i zadnji put. VIVA LA CROAZIA!
|
|
|
Post by sanjaCRO on Jun 14, 2006 18:51:39 GMT
Ne znam da li ste primjetili kad je BBCjev komentator rekao... the best team 2nite ( za vrijeme tekme, naravno) are CROATIAN FANS stvarno su bili 12ti igrac ! svaka im cast a za one koji traze dres Hrvatske repke, ja danas vidjela na Oxford streetu, blizu Oxford tube station - preko puta velikog M&Sa zao mi je da nisam bila u pubu, i nadam se da cu uspjeti za slijedecu tekmu
|
|
|
Post by zagrepcanka on Jun 14, 2006 19:16:22 GMT
sanjaBas mi je zao sto nisi dosla... ja razvukla krevet i sve... ebise.. ps> ...dobila sam pkicu jutros.
|
|
|
Post by maresplit on Jun 17, 2006 16:09:15 GMT
hello,
ja stizem sutra na utakmicu s japanom-al ne znam nikoga od vas u londonu...nadam se da ce bit super i da cu uspit upoznat barem nekog od forumasa
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 18, 2006 9:54:56 GMT
Genijalno.
Organizirano gledanje tekme u pubu koji ima "No children allowed" policy ...
Uf, dobro da smo provjerili prije dolaska ...
|
|