|
Post by Neutrino on Dec 12, 2005 17:13:45 GMT
Vec je subotnji veleslalom u Aspenu nagovijestio, a jucerasnji slalom potvrdio da ce i ova skijaska sezona biti jedna od onih "za pamcenje".
Janica je briljantnim voznjama u ta dva dana osvojila cetvrto i drugo mjesto te pokazala da se snjezna kraljica vraca.
Ana Jelusic je bila sjajna 10. i Nika Fleis dobra 20.
Osobno ne mogu prezaliti da se iz Zagreba vracam 3. sijecnja a samo dva dana kasnije voziti ce se nocni slalom na Sljemenu...
No, na stranu sad moje patnje.
Za sve one koji zensko skijanje vole i prate, za sve one kojima fale prenosi uzivo i napetost kad ociju uprtih u curece stotinke gledamo nase cure kako se survavaju niz ledenjake, za sve one koji su docekali Janicusa njenog pohoda na olimpijska zlata - evo topica kojemu je svrha pratiti ovogodisnju sezonu.
Slobodno upejstajte pokoju sliku, link ili neki dobar clanak koji ste procitali.
A mozete mi odati i kako na freewievu uhvatiti onu emisiju sto je britanske TV prikazuju o skijanju (znam da ide neke glupe dane u gluho doba noci, ali sam zaboravio kada i na kojem kanalu ...)
|
|
|
Post by zilijan on Dec 14, 2005 12:09:54 GMT
na Janici mi se NAJ svidja.... desna skija zamisli kako je onom sta se budi pored nje za popizdit...
|
|
|
Post by Neutrino on Dec 14, 2005 12:23:54 GMT
Hm - nisam jos cuo da je netko zalio onu koja se budi pored Stenmarka, Baresija ili McEnroea ...
Ili da netko kuka kako je Tyson gadan, ili da Schumacher ima gadnu gubicu.
Janica je interesantna kao sportska velicina - ne kao foto- model.
|
|
|
Post by Ambasador on Dec 14, 2005 12:39:21 GMT
Ovde stvarno moram da se slozim s Neutrinom... Zar je npr. Stefi Graf lepa... a opet bi - zar ne Zile!?
|
|
|
Post by zilijan on Dec 14, 2005 12:51:57 GMT
pa bi' ja znas kako se kaze razlika izmedju lepe i ruzne je samo u 3 pinte jeste da je za popizdit ali tako je za popizdit...
|
|
|
Post by Neutrino on Dec 14, 2005 15:53:55 GMT
Ovde stvarno moram da se slozim s Neutrinom... Nemrem bulivit ...
|
|
|
Post by Ambasador on Dec 14, 2005 17:04:55 GMT
Ovde stvarno moram da se slozim s Neutrinom... Nemrem bulivit ... ;D ;D ;D Nemoj tako... slozim se ja s tobom i cesce nego sto mislis, samo necu da kazem. ;D
|
|
|
Post by Neutrino on Dec 14, 2005 17:38:40 GMT
;D ;D ;D Nemoj tako... slozim se ja s tobom i cesce nego sto mislis, samo necu da kazem. ;D Ma znao sam ja da i ti volis Djoleta ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Ambasador on Dec 15, 2005 15:22:38 GMT
;D ;D ;D Nemoj tako... slozim se ja s tobom i cesce nego sto mislis, samo necu da kazem. ;D Ma znao sam ja da i ti volis Djoleta ;D ;D ;D Volim samo album "Boza zvani Pub" ;D
|
|
|
Post by Neutrino on Dec 19, 2005 13:37:58 GMT
Ovaj vikend vozilo se u Val-d-Isereu i to samo brze discipline.
Janica u spustu u subotu PETA, u Super-G-u u nedjelju dvadesetidruga. Spust sjajno, a super-g - tja bodovi su bodovi...
Daklem nakon nedjeljnog SupeG-a u ukupnom poretku stanje je ovakvo:
1 Michaela DORFMEISTER (AUT) 466 2 Alexandra MEISSNITZER (AUT) 400 3 Lindsey C. KILDOW (USA) 372 4 Janica KOSTELIC (CRO) 312 5 Anja PAERSON (SWE) 295 (...) 11 Tina MAZE (SLO) 163 (A-maze-ing Tina rekli bi komentatori eurosporta) (...) 21 Renate GOETSCHL (AUT) 103 (Janicina ljuta protivnica pred koju godinu) 22 Caroline LALIVE (USA) 100 (nesudjena snaha) 23 Tanja POUTIAINEN (FIN) 93 (strasna slalomasica i ostra konkurencija kad Janici ne ide ... kad Janici ide - nema konkurencije) (...) 51 Chemmy ALCOTT (GBR) 38 (Engleska nada - a i moja - zelim joj sto vise uspjeha - mozda onda ovi ponekad nesto i prenesu...) (...) 55 Nika FLEISS (CRO) 27 - Sherry LAWRENCE (CAN) 27 - Brigitte ACTON (CAN) 27 - Isabelle HUBER (GER) 27 59 Ana JELUSIC (CRO) 26 itd.
|
|
|
Post by Ivan on Dec 19, 2005 15:16:37 GMT
Samo da je bolja od one odvratne Anje Persson drugo me ne zanima
|
|
|
Post by mia1 on Dec 19, 2005 15:34:47 GMT
Pa nemoj tako o svojoj bivsoj.. hmm... zemljakinji!
|
|
|
Post by Ivan on Dec 19, 2005 15:42:48 GMT
Odvratna je ne zbog izgleda nego zto sto je stalno pljuvalja po Janici a jedini razlog je bio sto je Janica uvijek bila bolja od nje.
|
|
|
Post by mia1 on Dec 19, 2005 15:44:00 GMT
A zoooo!
|
|
|
Post by Neutrino on Dec 19, 2005 19:52:40 GMT
Odvratna je ne zbog izgleda nego zto sto je stalno pljuvalja po Janici a jedini razlog je bio sto je Janica uvijek bila bolja od nje. Cekaj malo - Janica je uvijek govorila kako su one izvan staze dobre frendice ... Kaj to Janica nije kuzila jer ju je ova pljuvala na Svedskom? Ili se nije htjela spustati na tu razinu? Ili joj nitko nije rekao kaj Personica prica?
|
|