|
Post by sanjaCRO on Dec 4, 2005 21:45:29 GMT
za one koji su propustili, repriza je sutra 2pm Sky Sport Extra.... znam, znam, ali mozete narihtat video da vam snimi ....molim, molim ;D
|
|
|
Post by buzz on Dec 4, 2005 21:50:16 GMT
sto mu gromova!!!
|
|
|
Post by sanjaCRO on Dec 4, 2005 22:01:06 GMT
sto mu gromova!!! kaj ? ? ?
|
|
|
Post by buzz on Dec 4, 2005 22:15:22 GMT
nista, samo izrazavam svoje zadovoljstvo u neutrinovom stilu....
|
|
|
Post by sanjaCRO on Dec 5, 2005 10:44:34 GMT
nista, samo izrazavam svoje zadovoljstvo u neutrinovom stilu.... hahaha bas si me nasmijala
|
|
|
Post by sanjaCRO on Dec 5, 2005 10:49:28 GMT
sad sam se cula sa staricom majkom i veli kako se organizirao docek na Trgu, jedva cekam da vidim snimke doceka, sigurno ce biti puno ljudi
|
|
|
Post by salvador on Dec 5, 2005 10:58:22 GMT
Mislim da je jucer najsretniji Hrvat bio nas 1. reket Ivan Grozni. Tko bude gledao snimku (a nije prijenos) moci ce vidjeti da je on uletio u teren i poceo grliti Ancica valjda vec prije nego li je ovaj sam skuzio da je pobijedio. ;D A neka, bas mi je drago. Bio je dobar transparent u dvorani - Jesti cemo kupus iz salatare! ;D ;D Duhoviti su ti nasi, nema kaj, ali u biti ono kaj mi je najsmjesnije je vidjeti te nase politicare kao sto je Cacic (predsjednik hrvataskog teniskog saveza), onak debele i razvaljene. Fuj! Odvratni su mi. Vidi se da ti ljudi sa sportom imaju veze utoliko kaj stalno dizu viljuske i case k ustima. Nisam mogao to ne spomenuti jer mi je bilo stvarno komicno kako se taj Cacic gura uz nase musketire, pipa salataru svojim masnim prsticima i ne da se iz kadra - dok ga na srecu nije odvukao netko od sluzbenih osoba. Lijepo je govorio i nas izbornik Pilic koji je kazao kako je sa Njemcim tri puta osvojio Davis Cup, ali se to ne moze ni usporediti s time kada ga osvojis sa svojim ljudima! Tako se govori! Svaka cast i hvala Ljubicicu, Ancicu, Karlovicu, Ivanisevicu, Pilicu i svima koji su doveli do ovog povijesnog hrvatskog sportskog trijumfa! Zivila Hrvatska!
|
|
|
Post by sanjaCRO on Dec 5, 2005 11:46:17 GMT
|
|
|
Post by berlitz on Dec 5, 2005 14:21:35 GMT
hehe salvador baš si me nasmijao sa ovim svojim postom, ali što je najgore sve je istina što si rekao.... inaèe, juèer sam poludio gledajuæi tenis. od 2 do 10 sati sam bio ispred TV-a, i u odreðenim trenutcima sam ga htio baciti kroz prozor... ali, što je najbitnije KUP JE NAŠ! (kako je uzviknuo komentator na hrt-u). Sada Slovaci mogu lagano /iako svaka pohvala organizatoru i njihovim navijaèima.... !! u gradu se pucalo ko da je nova godina... baš smo pravi balkanci... danas je bio doèek na Trgu (i na hrt2), i baš su ih lijepo doèekali, bilo je dosta ljudi, uglavnom srednjoškolaca koji su markirali sa nastave i koji su izviždali bandiæa, iako ne vidim razlog tome zviždanju ali dobro, to je valjda sad u trendu... dijeèurlija neodgojena
|
|
|
Post by Asterix on Dec 5, 2005 14:27:10 GMT
Mislim da je jucer najsretniji Hrvat bio nas 1. reket Ivan Grozni. Tko bude gledao snimku (a nije prijenos) moci ce vidjeti da je on uletio u teren i poceo grliti Ancica valjda vec prije nego li je ovaj sam skuzio da je pobijedio. ;D A neka, bas mi je drago. Bio je dobar transparent u dvorani - Jesti cemo kupus iz salatare! ;D ;D Duhoviti su ti nasi, nema kaj, ali u biti ono kaj mi je najsmjesnije je vidjeti te nase politicare kao sto je Cacic (predsjednik hrvataskog teniskog saveza), onak debele i razvaljene. Fuj! Odvratni su mi. Vidi se da ti ljudi sa sportom imaju veze utoliko kaj stalno dizu viljuske i case k ustima. Nisam mogao to ne spomenuti jer mi je bilo stvarno komicno kako se taj Cacic gura uz nase musketire, pipa salataru svojim masnim prsticima i ne da se iz kadra - dok ga na srecu nije odvukao netko od sluzbenih osoba. Lijepo je govorio i nas izbornik Pilic koji je kazao kako je sa Njemcim tri puta osvojio Davis Cup, ali se to ne moze ni usporediti s time kada ga osvojis sa svojim ljudima! Tako se govori! Svaka cast i hvala Ljubicicu, Ancicu, Karlovicu, Ivanisevicu, Pilicu i svima koji su doveli do ovog povijesnog hrvatskog sportskog trijumfa! Zivila Hrvatska! A jesi vidija našeg Milana Bandića kako u srid meča traži rudu u nosu? Pravi čovik. Prije mi je bija drag a sad mi je još draži. J**e se njega šta snimaju svjetske televizije kad njega svrbi nosa... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by salvador on Dec 5, 2005 14:34:07 GMT
;D ;D ;D ;D E, to nisam vidio. A kaj je - je, covjek je poduzetan - nema nikad mira - mora stalno nekaj cackati! Ponosim se - to je moj gradonacelnik!!! ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by salvador on Dec 5, 2005 14:36:08 GMT
;D ;D ;D
|
|
|
Post by Neutrino on Dec 5, 2005 21:21:20 GMT
|
|
|
Post by salvador on Dec 5, 2005 21:48:10 GMT
Ma daj, kaj se cifras - svi su tu mladi, zdravi i jaki. Ustalom vidis kak se to elegantno radi malim prstom kad si gradonacelnik, a ne kao seljacina kaziprstom do sinusa. ;D
|
|