|
Post by Ambasador on Aug 1, 2005 17:38:31 GMT
11. i 25. avgusta igraju Zvezda i Inter Zapresic kvalifikaciono kolo kupa UEFA. Prva tekma je u Zapresicu, a druga na Marakani.
Moze li neko da mi napise nesto vise o Interu Zapresic, jer njihov zvanicni sajt je "u izgradnji", a jako malo informacija postoji o klubu, navijacima, timu itd. Znam da su proslu sezonu zavrsili drugi, ali ne znam skoro nista vise, pa nek neko napise nesto ako zna.
Hvala unapred!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 1, 2005 21:48:35 GMT
Navijaci Intera srdacno ce docekati Delije, koji su im ostali u divnoj uspomeni s maksimirskog stadiona, ono 1990. Takodjer ce se prikljuciti i svecana delegacija BBB koji ce sa Delijama reminiscirati te divne i slatke uspomene. Nadam se da ce ti to sto sam napisao biti dovoljan motiv da nam i osobno dodjes u posjet!
|
|
|
Post by Ambasador on Aug 2, 2005 0:26:11 GMT
Hvala na pozivu, mozda i dodjem. Takodje me izuzetno raduje sto se doci i delegacija BBB-a, jer ce to biti odlicna prilika da im se vrati ovaj prigodan pokloncic koji su nam tako velikodusno nedavno podarili pri poslednjem nasem srdacnom i prijateljskom susretu. www.oaza.co.yu/sport/delije/galerija//03_04/0304_bbb_bern_2.jpgA sad bih zamolio da mi neko malo ozbiljnije odgovori na pitanje koje sam gore postavio. Hvala!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 7:50:29 GMT
Ma samo ti dodji sa svojhim Delijama! Veselimo se susretu! Skroz sam ozbiljan, vjeruj mi!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 7:52:54 GMT
A, to da vas nadarujemo - to je vec tradicionalno! Budi siguran da ni ovaj put nece biti drugacije!
|
|
|
Post by Ambasador on Aug 2, 2005 11:00:46 GMT
Iako davno su nestale veze Sto spajale su nas I ako davno izbrisane su reci I ne pamtim ti glas I ako davno vec zaborav te skrio I dodir tvoj je stran Susret bi novi probudio u meni Onaj stari plam Ako te sretnem Samo suti, samo suti Suti moj djecace plavi ;D
|
|
|
Post by zagrepcanka on Aug 2, 2005 11:04:14 GMT
Tko su ti ljudi na slici i tko je taj zaokruzeni?
|
|
|
Post by Ambasador on Aug 2, 2005 11:04:27 GMT
Vidim pretrazujes internet da nadjes moju sliku... Drago mi je da imam takvog obozavaoca kao sto si ti. Samo ako dodjem, necu doci sa pesnicima nego sa doktorima. Nece nista da te boli... samo ces da zaspis...
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 11:06:54 GMT
Bitno je da dodjes, a s kim ces doci to mi dobro znamo!
|
|
|
Post by Ambasador on Aug 2, 2005 11:08:12 GMT
Vazi, spremi onu rakiju...
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 11:11:57 GMT
Imam ja boljih stvari za tebe od neke brlje. Nema nista da brines!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 11:14:54 GMT
A vidim i ti ces Mia zauzeti svoje casno mjest medju Delijama! Svaka cast - samo hrabro - pokazi sto ti je na srcu!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 11:18:15 GMT
Tko su ti ljudi na slici i tko je taj zaokruzeni? Pjesnik delija!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 11:25:13 GMT
Ajde, nemoj mene majmunom praviti! Jasno mi je da si Srpkinja, samo mi nije jasno sto bi htjela da mi vjerujemo da jesi? O ukusima se inace ne raspravlja, ali da si mi frendica, savjetovao bih ti da odes do okulista!
|
|
|
Post by ivan3 on Aug 2, 2005 11:32:13 GMT
Znam samo za tebe i Ambasadora.
|
|