|
Post by Neutrino on Jun 21, 2005 14:12:28 GMT
PA NEMREM BULIVIT!!!
Dobro da ovo ne gledam jer bih se negdje zivcirao ko veliki ... Ivo izgubio cetvrti set u tie-breaku...
A bas sam pomislio da je gotovo kad je breaknuo talijana u trecem setu po prvi puta ... a kad tamo lutrija petog seta ... uh do bijesa ...
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 21, 2005 15:01:21 GMT
Ajme peti set 6:6 ... nema tie-breaka ... ovo ce se igrati do sutra ujutro ...
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 21, 2005 15:39:23 GMT
Ode. Ivo izgubio. Sa 12:10. U petom setu p** m****.
|
|
|
Post by carthan81 on Jun 21, 2005 16:49:39 GMT
51 Aces!! ...and over 4 hours of play! was a good match.
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 21, 2005 17:10:00 GMT
And sooooooo close ... I thought that only Goran could play with nerves of his supporters like this but now I see Ivo can do that as well ...
|
|
|
Post by Mirko on Jun 21, 2005 17:19:57 GMT
Nevjerovatan mec! Steta sto je Ivo izgubio!
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 21, 2005 17:24:49 GMT
Did you two watched it someplace?
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 22, 2005 10:38:41 GMT
Hmm da vidimo sto danas necu gledati na Wimbledonu ... Dakle danas nasi nastavljaju nastupe u parovima i poslastica - jedina nada Mario Ancic u drugom krugu! Parovi: Court 8 12.00 - drugi mec Gentlemen's Doubles - 1st Rnd. Ivan Ljubicic (CRO)/Uros Vico (ITA) vs. Victor Hanescu (ROM)/Andrei Pavel (ROM) Da, da - Ljubo ce danas imati priliku osvetiti se Rumunju Pavelu sto je jucer izbacio naseg Roka Karanusica iz pojedinacnog natjecanja. Ili to ili ce Pavel izbaciti dva Hrvata sa ovogodisnjeg Wimbledona ... Sto vi mislite da je vjerovatnije? Court 11 12.00 noon Start 1 Ladies' Doubles - 1st Rnd. Catalina Castano (COL)/Sanda Mamic (CRO) vs. Marta Domachowska (POL)/Silvija Talaja (CRO) Sraz Hrvatskih tenisacica u razlicitim parovima ima dvije strane. S lose strane, izgubit cemo jos jednu predstavnicu u turniru. S one dobre strane - jedna ce nasa predstavnica proci u drugo kolo ... jupi Court 16 12.00 - drugi mec Gentlemen's Doubles - 1st Rnd. Ivo Karlovic (CRO)/Rogier Wassen (NED) vs. Yves Allegro (SUI)[16]/Michael Kohlmann (GER)[16] Sesnaesti nositelji nisu sala ... bit ce tesko, ali mozda ovaj Nizozemac doprinese tamo gdje Karlovicu slabije ide ... nemam pojma gdje je to - meni se cini malo premalo agresivan ... I kao poslastica dana za nas: Court 14 12.00 - kao TRECI mec danas 3 Gentlemen's Singles - 2nd Rnd. Mario Ancic (CRO)[10] vs. Danai Udomchoke (THA) Udomchoke je 24-godisnjak, 161. na ljestvici. Ovdje je kvalifikant na svom prvom Wimbledonu, a jucer je u pet setova jedva izbacio Austrijanca Koubeka. Pobjednik ovog meca sastat ce se u trecem krugu sa boljim iz meca Hrbaty-Monfils ...
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 22, 2005 14:53:41 GMT
Dakle Karlovic u paru prosao u drugo kolo u tri seta, Ljubicic ispao u paru i sad je za njega Wimbledon zavrsen.
Talaja u paru prosla u drugi krug izbacivsi Sandu Mamic sa turnira.
Sad se ceka jos samo da Ancic izbaci Udomchokea ...
|
|
|
Post by hrc on Jun 23, 2005 9:40:07 GMT
Nisam stigao ranije izvjestiti ali eto bijah na Wimbledonu u utorak.... i stvarno mjesto koje treba posjetiti...tako da mi nece biti zao cekanja ponovo .... Sto se tice samog posjeta dosao sam u utorak negdje oko 6 mozda 6:15 (ne moze se ranije j...radi se)i red je stvarno izgledao zastrasujuce...(na pola puta izmedju stanice Southfields i stadiona), ali na svu srecu islo je dosta brzo i nakon otprilike pola sata sam usao unutra... za 10£ sam uspio pogledati po set jedno tri meca(M Pierce, Serenu i Nalbadiana protiv manje poznatih)... a na kraju oko 8:15 sam uspio uci na Court 1 i pogledati 45 minuta (dok sudac nije prekinuo zbog mraka) Gorsjeana i Llodru... i kao sto rekoh isplati se cekati...i bas mi je zao sto prije vikenda ne mogu otici na cijeli dan tamo... usput sam sreo i druzio se s par ljudi iz Hrvatske koji su dosli samo zbog turnira...
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 23, 2005 10:04:27 GMT
Uf hrc bas ti zavidim ... Dogodine cu i ja ici pa kud puklo da puklo !!! ----------------------------------- Danas su inace od nasih na rasporedu samo Karolina Sprem u prvoj rundi zenskih parova i Karlovic u drugoj rundi muskih parova. Court 8 - treci mec Ladies' Doubles - 1st Rnd. Nathalie Dechy (FRA)/Karolina Sprem (CRO) vs. Gabriela Navratilova (CZE)[16]/Michaela Pastikova (CZE)[16] Cehinje su favoriti, ali i Karlovic je jucer izbacio 16. nositelje pa sto ne bi i Karolina ... Court 2 - tek cetvrti mec (tako da se stigne poslije posla ) Gentlemen's Doubles - 2nd Rnd. Mark Hilton (GBR)/Jonathan Marray (GBR) vs. Ivo Karlovic (CRO)/Rogier Wassen (NED) Protiv engleskog para, Karlovicu nece skoditi malo potpore To ako ne idete na domjenak u City Hall
|
|
|
Post by carthan81 on Jun 23, 2005 17:55:05 GMT
Henman's out!! NOOOOOOOOOOOO...!!!!!
and Rafael Nadal is out too!
|
|
|
Post by maza on Jun 23, 2005 18:08:32 GMT
Lol I watched that match wooooooooooooooooow long! Any hoooooooooooo,
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 23, 2005 18:28:30 GMT
Bome Maria sutra ceka onaj mali francuz Gael Monfils koji je prosle godina osvojio tri juniorska grand slam turnira ... (izmakao mu je US Open) zbog ozljede, a sva 4 je skupio samo Edberg ...
Ovdje je izbacio Hrbatyja s lakocom - 3:1 ...
Sve u svemu mladac izgleda opasno...
|
|
|
Post by Neutrino on Jun 27, 2005 11:20:40 GMT
Dakle, nakon sto je Mario pocistio Francuza danas je tu Spanjolac koji je izbacio Safina. Mec je zapravo vec poceo, a igra se na terenu broj 18 ... Osim SuperMaria na teren ce i Ivo Karlovic u paru: Court 6 12.00 noon Start 1 Gentlemen's Doubles - 3rd Rnd. Mark Knowles (BAH)[3]/Michael Llodra (FRA)[3] vs Ivo Karlovic (CRO)/Rogier Wassen (NED) Nakon sto su u prvom kolu glatko izbacili 16. nositelje, a u drugom krugu u pet setova ratovali protiv engleskog para, danas Ivu i Wassena cekaju treci nositelji ... Onda ce tu biti i Jelena Kostanic u mijesanim parovima: Court 13 - kao peti mec Mixed Doubles - 2nd Rnd. Ashley Fisher (AUS)/Jelena Kostanic (CRO) vs Olivier Rochus (BEL)[12]/Kim Clijsters (BEL)[12] A pocinju i juniorski turniri. Prvi je na travu izasao i sa 6:2 i 6:4 izgubio Mikhail Karpol. Onda ce kao peti mec na terenu broj 14 boraviti kao osmi nositelj nas Petar Jelenic. A konacno na terenu 19 cetvrti mec danas bit ce susret nase najvece nade i ovdje petog nositelja Marina Cilica. Marin je inace osvojio ove godine juniorski Roland Garros, pa s pravom ocekujemo da kao Ivan Ljubici dogura makar do finala
|
|